Moderna kraljevna

Kate prekršila kraljevski protokol, no nitko joj nije zamjerio: U šorcu izgleda fenomenalno!

Iako Kate rijetko vidimo u kratkim hlačama, jer previše otkrivaju tijelo prema kraljevskim pravilima, u njima svaki put oduševi zbog nevjerojatne istrenirane figure.

Članovi kraljevske obitelji moraju se odijevati u skladu s protokolima, no nekada se tih pravila ne drže, posebice kada su sportske aktivnosti u pitanju. Princ William i vojvotkinja Catherine veliki su ljubitelji sporta te često sudjeluju na skupovima i natjecanjima.

image

Bijeli šorc idealan je ljetni komad.

STUART HARDY/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tako se Kate u nedjelju 31. ožujka pridružila britanskom timu na njihovoj jedrilici u utrci protiv Novog Zelanda. U gradić Plymouth, gdje se održavala utrka, stigla je u izdanju u kojem je rijetko vidimo.

Uz prugastu majicu dugih rukava, vojvotkinja je odjenula bijeli elegantni šorc i popularne Superga tenisice.

image

Kate u jedriličarskom odijelu.

STUART HARDY/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kate šorc inače rijetko nosi jer se ne uklapa u kraljevski protokol, no sportska prigoda na moru bila je idealna prilika za taj neizostavni ljetni komad. Mnogi su primijetili da joj šorc ističe istrenirane noge, što ne čudi jer je, uz svog supruga i sestru Pippu, ‘ovisnica‘ o vježbanju.

image

Kate se nakon utrke presvukla u još kraće hlačice i sportsku jaknu.

DOUG PETERS/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Kate se za samu utrku presvukla u odijelo za jedrenje koje joj je također odlično stajalo te je djelovala kao da se tim sportom profesionalno bavi. Kasnije je odjenula još kraće sportske hlače i jedriličarsku jaknu.

Vojvotkinja je u šorcu oduševila i tijekom turneje Karibima, koje je posjetila ranije ove godine s Williamom. Za kraljevsku regatu na plaži Montagu na Bahamima isfurala je sivi šorc američkog brenda J.Crew, a sparila ih je s bijelom polo majicom, pletenim remenom i ponovno Superga tenisicama.

image

Na Bahamima nosila je kratke hlače u kombinaciji s polo majicom.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
16. travanj 2024 14:14