November 5, 2022, Wigan, Greater Manchester, United Kingdom: The Princess of Wales (Kate Middleton) waves to the crowds as she arrives at the DW Stadium during the Women‘s Rugby League World Cup match England Women vs Canada Women at DW Stadium, Wigan, United Kingdom, 5th November 2022.,Image: 735424827, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Mark Cosgrove/News Images/Zuma Press/Profimedia

 MARK COSGROVE NEWS IMAGES/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
ŠIK I PO KIŠI

Kate Middleton podržala je englesku ragbi momčad u elegantnoj crvenoj kombinaciji

Princeza od Walesa na stadion je stigla u klasičnom crvenom kaputu Alexandera McQueena, koji je upotpunila dolčevitom i čizmama od brušene kože s viskim potpeticama.

Kate Middleton je poznata po svojoj ljubavi prema sportu, te je u subotu unatoč kiši i ružnom vremenu odlučila podržati englesku ragbijašku reprezentaciju na utakmici protiv Papue Nove Gvineje u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Wiganu.

Princeza od Walesa i ovoga je puta oduševila mnoge svojim modnim odabirom, odlučivši se za elegantni monokromatski crveni styling. Klasični dugi kaput s dvostrukim kopčanjem Alexander McQueena spojila je s dolčevitom tamnocrvene boje, a ukrasila ga je vunenim crvenim makom u znak potpore oružanim snagama uoči Nedjelje sjećanja.

image

Odlučila se za elegantnu jednobojnu kombinaciju

PAUL CURRIE SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Middleton je modnu kombinaciju zaokružila bordo čizmama od brušene kože s visokom potpeticom te bisernim naušnicama britanske dizajnerice Anoushke Ducas, koje rado nosi još od 2012. godine.

Vrlo sličnu monokromatsku kombinaciju, ali u boji devine dlake, Kate je nosila tijekom službenog posjeta Scarboroughu u četvrtak. Tada je dugi kaput strogog kroja također upotpunila dolčevitom iste nijanse, no odlučila se za klasične salonke u neutralnoj boji.

image

Uoči utakmice Kate se susrela s obje momčadi

MARTIN RICKETT PA/POOL SUPPLIED BY SPLASH NEWS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Na stadionu u Wiganu Kate se uoči utakmice na terenu timovima Engleske i Papue Nove Gvineje. Također se pridružila i tzv. "minuti nešutnje", održanoj povodom obilježavanja Movember Mental Fitness Match Day turnira. Bio je to trenutak koji je ujedinio cijeli stadion, a bio je usmjeren na borbu protiv štetnog utjecaja koji šutnja može imati na mentalno zdravlje muškaraca.

Kate se također susrela s članicama engleske ženske ragbijaške lige tijekom poluvremena, nakon njihove utakmice protiv Kanade.

image

Princeza je poznata po svojoj ljubavi prema sportu

MARK COSGROVE NEWS IMAGES/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Linker
05. travanj 2024 03:16