san snova

Kate Middleton ne prestaje oduševljavati: Jednostavnim komadom postigla ultimativni šik izgled

Čini se da što god da vojvotkinja Catherine odjene, izgleda kao milijun dolara. Tajna je u pomno biranim komadima koje je praktično imati u ormaru za posebne prigode, ali i one nešto ležernije.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea obilježili su u srijedu Windrush Day, posjetivši ELEVATE, kompaniju s ciljem pomoći mladima da razviju vještine i karijere u kreativnim industrijama. Susreli su se mlađim naraštajima britansko-karipske zajednice i drugih dijaspora, koji predstavljaju sljedeću generaciju britanskog kreativnog talenta, a Kate je za tu prigodu zablistala u jednom od najboljih izdanja koje smo vidjeli u zadnje vrijeme.

Šik bijelo odijelo komad je koji odgovara svakoj prilici jer izgleda iznimno profinjeno, a ovo koje nosi Kate dolazi s potpisom Alexandera McQueena.

image

Kate odlično stoji all-white look.

JOHN SIBLEY/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Klasičan sako i hlače na crtu naglasili su njezinu vitku liniju, a spojila ga je s bijelom Mulberry torbom, bijelim cipelama i statement naušnicama brenda Chalk.

Čitajte i: Tajna je u deset centimetara: Zbog ovog detalja Kate Middleton uvijek izgleda savršeno

image

Kate i William posjetili su projekt Elevate.

JOHN SIBLEY/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Odijela su ove godine jako popularna, a osim klasike, 'it' su ona u odvažnim bojama s kojima vam ne treba puno ostalih detalja. Bijelo odijelo odlično ide sa zlatnim nakitom, ali i crnim dodacima. Ako volite pročišćen izgled, s all-white stajlingom nećete pogriješiti.

Britanski dizajner cipela Rupert Sanderson nedavno je otkrio trik zbog kojeg Kate uvijek izgleda elegantno i kao da visoke potpetice može nositi bez bolova u nogama.

image

Bijelo odijelo idealan je komad za sve prigode.

POOL/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

"Njezina je omiljena visina potpetica 10 centimetara. One su razlog zbog kojeg se pretvara u božicu. Kad odbaci udobnu obuću za privatne prilike, zaposlena majka troje djece postaje jedna od najfotografiranijih i najglamuroznijih žena svijeta. Razliku čini tih deset centimetara potpetica," tvrdi dizajner.

Linker
18. travanj 2024 22:45