Profimedia, INSTAR Images
Nikada dosadna

Karlie Kloss zbog crvenih cipela zaustavila promet

Nikada Karlie Kloss nismo vidjeli u dosadnom izdanju, čak i kada je u crnom od glave do pete njezina cjelokupna pojava isticat će se u masi zbog moćnih komada koje nosi, ali zbog osobnosti modela i poduzetnice.

Karlie Kloss, 26-godišnja manekenka rođena u Chicagu, imala je lijepu 2018. godinu. U srpnju ju je zaprosio dugogodišnji dečko Joshua Kushner, inače brat poznatijeg Jareda Kushnera, savjetnika američkog predsjednika Donalda Trumpa i supruga predsjednikove kćeri Ivanke. Već u listopadu su se Karlie i Joshua vjenčali na židovskoj ceremoniji u New Yorku uz osamdesetak najbližih ljudi, a od javnosti tu noć skrivali 'kao zmija noge'.

Vrativši se svakodnevnim obavezama, jesen je za ovu ljepoticu ispunjena poslovnim obavezama. Karlie je inače osnivačica škole Kode with Klossy , neprofitnog obrazovnog programa s ciljem da svim djevojkama omogući učenje osnova promagramiranja. K tome, zaštitno je lice brendova kao što su Swarovski, Adidas, Estée Lauder i Carolina Herrera.

New Yorkom je prohladan jesenski dan prošetala u tamnoplavom kaputu iz kuće Max Mara - kaputu kakvi vrve po svim ulicama svih svjetskih gradova jer inačica od materijala koji podsjeća na plišanog medvjedića ima po svim lancima ulične mode. Naravno, po znatno povoljnijim cijenama od cijene ovog Max Marinog kaputa od 23.400 kuna!

Svoj je izgled Karlie upotpunila Alaia torbicom modela Leonie Bag, a svaku monotoniju ovog elegantnog stajlinga definitivno su razbile njezine crvene cipelice koje nosila na bosu nogu.

, New York, NY - 20181128 Karlie Kloss wears oversized, blue coat while stepping out downtown. 

-PICTURED: Karlie Kloss
-, Image: 398879178, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

, New York, NY - 20181128 Karlie Kloss wears oversized, blue coat while stepping out downtown. 

-PICTURED: Karlie Kloss
-, Image: 398879183, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

matchesfashion.com
Kaput Max Mara

Linker
16. travanj 2024 14:32