Getty Images
CRVENI TEPIH

Kako je Nicole Kidman osvojila Cannes u samo 7 modnih kombinacija

Luksuzni filmski festival u Cannesu je pravo vrijeme za holivudske zvijezde da pokažu tko zapravo igra najbolju modnu igru – a ove godine neupitno pobjeđuje Nicole Kidman.

Iako australska glumica nije nepoznata na listama najbolje odjevenih, na jubilarnom Filmskom festivalu u Cannesu, gdje predstavlja svoje nove projekte: "Beguiled", "Top Of The Lake: China Girl", "The Killing Of A Sacred Deer" i "How to Talk to Girls at Parties", sve je oduševila, a o njezinim modnim kombinacijama svakodnevno se piše. Nicole Kidman tako je nadmašila brojne druge zvijezde kao što su manekenka Bella Hadid i glumica Marion Cotillard te osvojila neslužbenu titulu najbolje odjevene dame na 60 metara dugačkom crvenom tepihu. Ona je svaki put kada je viđena blistala u nekoj od dizajnerskih kreacija, a birala je dobro poznate klasike s kojima ne može pogriješiti kao što je crna midi haljina, ali i upečatljive i odvažne komade poput šljokičaste haljine s resicama. Pogledajte njezine najbolje lookove s ovogodišnjeg festivala.

CANNES, FRANCE - MAY 24:  Actress Nicole Kidman attends
Getty Images

CANNES, FRANCE - MAY 23:  Nicole Kidman attends the 70th Anniversary screening during the 70th annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 23, 2017 in Cannes, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images

CANNES, FRANCE - MAY 23:  Actress Nicole Kidman attends the
Getty Images

CANNES, FRANCE - MAY 22:  Nicole Kidman departs after the
Getty Images

CANNES, FRANCE - MAY 22:  Actress Nicole Kidman attends the
Getty Images

70th Cannes Film Festival - Screening of the film
REUTERS

CANNES, FRANCE - MAY 24:  (L-R) Elle Fanning, Sofia Coppola and Nicole Kidman attend the
Getty Images
Glumica Elle Fanning, redateljica Sofia Coppola i glumica Nicole Kidman

Linker
18. travanj 2024 15:21