Profimedia, Backgrid USA
uz haljinu od 249 kuna

Kaia Gerber usred ljeta bez zamjerke u robusnim čizmama

Gležnjače Jimmy Choo i haljina Brandy Melville središnji su komadi stajlinga koji je model Kaia Gerber isfurala za šetnju New Yorkom s roditeljima. No, ako govorimo o cijenama pojedinog komada, tu definitivno prednjači torba kuće Prada.

Kaia Gerber (17) vješto je spojila laganu haljinicu na preklop, cvjetnog uzorka i s potpisom Brandy Melville, i robusne gležnjače Jimmy Choo u kakvim slobodno može kročiti gradom i najesen, kad krenu kiše i prve hladnoće. No, već je toliko ispekla modni zanat, da savršeno zna kakav urban look se postiže ovom kombinacijom, uostalom, u opisu ovih niskih vojničkih čizama na Net-A-Porteru upravo ih i predlažu uz lagane haljinice i mini suknjice.

I dok za haljinu u web dućanima valja izdvojiti tek pristupačnih 249 kuna, gležnjače koštaju nešto preko sedam tisuća. Sve je to neusporedivo s cijenom modnog dodatka, jer kad zbrojimo cijenu cipela i haljine nismo došli ni približno blizu cijeni Kaine torbe kuće Prada. Za model Sidonie, naime, valja platiti gotovo 20.400 kuna.

New York, NY  - Mom and dad Cindy Crawford and Rande Gerber take daughter Kaia Gerber out for a stroll in New York.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 462745403, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Brandy Melville

net-a-porter.com

Prada.com

Stajling je ovo za koji se Kaia odlučila dok se spremala u šetnju New Yorkom s roditeljima, slavnom majkom Cindy Crawford čijim je manekenskim stopama uspješno krenula, i ocem, poduzetnikom Randeom Gerberom. I Cindy je privlačila pozornost - prošetala je u slip haljini maslinastozelene boje kakva bi trebala imati posebno mjesto u svakom ženskom ormaru. Materijal lagane, svilenkaste teksture doduše može biti vrlo izdajnički, no ova slavna dama u 54. godini života može si je priuštiti bez zamjerke. Njezin suprug, s kojim je u braku od 1998. godine i s kojim osim Kaie ima i 20-godišnja sina Presleya Walkera, bio je pak nešto ležerniji u trapericama i modroj košulji raskopčanoj oko vrata.

-New York, NY - 20190806-Cindy Crawford, Daughter Kaia Gerber and Husband Rande Gerber Take a Walk in Soho

-PICTURED: Cindy Crawford, Kaia Gerber and Rande Gerber 
-, Image: 462743935, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Cindy, Rande i kći Kaia

Linker
18. travanj 2024 22:44