Profimedia, Insight Media
NOSI GA I TONI GARRN

Kada jedan trend susretne drugi: Hit komad koji morate nabaviti do prvog partyja!

Perlice su se smjestile na traperice, majice i torbice, ali u nizanju bijelih kuglica dizajneri nisu zaboravili niti na hit modni dodatak koji nam se ove jeseni vratio na velika vrata - mrežaste čarape.

Kako nositi seksepilne mrežaste čarape koje su ukrašene bijelim perlicama dobro zna Toni Garrn (25) koja nije propustila proslavu 25 godina talijanskog brenda Calzedonia u Madridu. Kako se radi o tvrtki koja je najpoznatija upravo po svojem asortimanu čarapa, naravno da je taj modni dodatak bio u prvom planu.

Njemačka manekenka, koja je osim po svojem vitkom stasu poznata i kao jedna od bivših djevojaka glumca Leonarda DiCaprija, privukla je pozornost u maloj crnoj haljini, čiji proziran dio stavlja dekolte u prvi plan. Ipak, njezinu izazovnu haljinu zasjenile su zanimljive čarape ukrašene bijelim perlicama koje će, baš kao što su i u slučaju Toni Garrn, "začiniti" svaki jednostavan look.

Michael Murdock / Splash News

Lažne bisere možete naći i na brojnim drugim komadima kao što su traperice, majice, rukavice pa čak i gležnjače, a svaki od njih bit će idealan za nadolazeću party sezonu i blagdane.

Linker
18. travanj 2024 08:43