Davor Matota / Hanza Media
kraljica stila

Josipa Lisac na plaži iznenadila kupaćim kostimom kakav na nikom drugom nećete vidjeti

Poznata po svojim ekstravagantnim modnim odabirima, domaća glazbenica Josipa Lisac nikad ne podbaci - niti na pozornici, niti u šetnji gradom, a sada je sasvim jasno - niti na plaži!

U našim krajevima nije baš uobičajeno da žene nose kupaći kostim dugih rukava i nogavica. K tome, crni, unatoč visokim temperaturama i nebu bez oblačka. No, 69-godišnja pjevačica Josipa Lisac nikad i nije bila obična i na njoj upravo ovakav, mnogi će pomisliti 'pomaknuti kostim', zapravo nije uopće neočekivan.

Malo je reći da i komentari na društvenim mrežama, odnosno njezinom Instagramu gdje je objavila intrigantnu fotografiju na kojoj u zatvorenom kostimu pozira na stepenicama uz more, idu u vrlo pozitivnom smjeru. "Svaka čast Josipa... oduševljen sam vašim izgledom", "Uvijek dama", "Kraljica stila" i "Predivna" , nižu se komplimenti uz njezinu najnoviju objavu.

Poput prave dame Josipa Lisac nije propustila na plažu ponijeti ni šešir s vrlo širokim obodom te nesvakidašnje sunčane naočale kao pravi statement komad.

Legendarna pjevačica na pragu osmog desetljeća života izgleda vrlo vitko i zadovoljno, a o energiji kojom zrači, bez obzira je li na pozornici ili na plaži, ne treba niti govoriti.

Instagram
Josipa Lisac

Linker
09. travanj 2024 15:20