Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia
može li jeans odisati luksuzom

Jesu li toliko posebne? Selena Gomez je pet puta više platila traperice nego kaput

Traperice ravnog kroja i kratko rezana traper jakna, koje je Selena Gomez nosila u srijedu u Londonu, na prvi pogled i ne odišu luksuzom. No, luksuzom je pri kupnji itekako odisala etiketa s cijenom na oba jeans komada!

Čak 8550 kuna izdvojila je pjevačka zvijezda Selena Gomez za traperice koje, ruku na srce, izgledaju kao traperice na svakoj drugoj djevojci u gradu. No, Selena će umjesto švrljanja po high street dućanima ipak radije otići u ekskluzivni butik i u miru obaviti šoping, kad si to već može priuštiti - ove traperice, naime, dolaze iz francuske kuće Louis Vuitton. Njezina traper jakna za londonski dan nosi isti modni potpis, a cijena joj je još dvostruko paprenija - 17.000 kuna izdvojila je za taj jeans komad!

Selena Gomez at Kiss FM
Selena Gomez out and about, London, UK - 11 Dec 2019, Image: 487497157, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia
Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ispod traper jaknice Selena je nosila jednostavnu crnu dolčevitu, a look 90-ih je zaokružila malim sunčanim naočalama i svježe ošišanim šiškama koje su se naoko nemarno razdvajale na čelu. Valja spomenuti i da se u istom butiku, u kojem je kupila hlače i jaknu, počastila i gležnjačama, vrijednim oko 10.000 kuna.

Kasnije u danu stisle su hladnoće pa je odjenula i kaput od umjetnog krzna, ovaj put ipak iz lanca ulične mode Mango. Platila ga je nešto preko tisuću kuna i valja priznati da je najmoćniji pečat ovom stajlingu.

Selena Gomez at Global House
Selena Gomez out and about, London, UK - 11 Dec 2019, Image: 487477575, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia
Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Linker
22. travanj 2024 20:04