CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
modna inspiracija

Jesen u stilu Sarah Jessice Parker: Glumica fantastično nosi komad bez kojeg ne možemo u hladnijoj sezoni

Ako za nekoga možemo reći da razbija kišne dane na ulicama New Yorka, onda je to zvijezda serije ‘Seks i grad‘. Dok snima nove epizode, o njezinom stajlingu brinu se stilisti, no u privatno vrijeme sama spaja komade i to joj sjajno ide, posebice onaj bez kojeg ne bismo mogli preživjeti hladnije mjesece.

Ako za nekoga možemo reći da razbija kišne dane na ulicama New Yorka, onda je to zvijezda serije ‘Seks i grad‘. Dok snima nove epizode, o njezinom stajlingu brinu se stilisti, no u privatno vrijeme sama spaja komade i to joj sjajno ide, posebice onaj bez kojeg ne bismo mogli preživjeti hladnije mjesece.

Glumica Sarah Jessica Parker ovih dana punom parom snima svojevrsni nastavak popularne serije "Seks i grad" pod nazivom "And Just Like That". Mnogi fanovi koji željno iščekuju nove epizode, ali i modni kritičari, već su oduševljeni brojim outfitima na setu, kako glavne protagonistice, tako i njezinih prijateljica.

Posljednje viđeni stajling sa seta bio je totalno u stilu Carrie Bradshaw - baby plava haljina - kaput sa simpatičnom kragnom i gumbićima koju je glumica odjenula na crne salonke s efektom laka i fantastičnu torbicu u istoj boji.

image

Na setu serije 'And Just Like That'.

GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

No, s obzirom na to da je Sarah šest godina provela na setu Seksa i grada, nosila fenomenalne kreacije poznatih dizajnerica i sigurno upijala stilske savjete modnih stilista, ni u privatno vrijeme nije manje glamurozna pa čak i u obavljanju svakodnevnih obveza.

Čitajte i: Zna se kad izlaze nove epizode serije ‘Seks i grad‘! Uskoro uživamo u avanturama glavnih junakinja

image

Karirano na karirano? Apsolutno!

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ako za neki komad možemo reći da ga itekako zna isfurati, onda je to kaput kojeg često nosi u raznim kombinacijama. Karirani uzorak ove je godine jedan od najvećih hitova i ima ga posvuda, a posebno dobro izgleda upravo na kaputima. Kao prava modna znalka, Sarah kombinira karirani kaput s kariranom haljinom i visokim kožnatim čizmama.

image

Tko je rekao da kocke i životinjski uzorak ne idu zajedno?

MEDIAPUNCH INC/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Sarah Jessica majstorica je u spajanju naizgled nespojivog, posebice različitih uzoraka. Za jednu posebnu prigodu tako je pokazala da kocke i životinjski uzorak, u ovom slučaju uzorak leoparda, idu fantastično jedno s drugim. U fokusu je opet bio kaput, a ni mrežaste čarape ni cipele nisu bili ništa manje cool.

Čitajte i: Nove fotografije sa snimanja kultne serije: Sarah Jessica Parker modnom kombinacijom pokazala raskoš na setu

image

Sarah Jessica Parker na putu do Late Showa u New Yorku.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Takozvani špricani kaputi nosili su se u prošlim vremenima, no popularni su i danas. Onaj nešto šireg kroja u bordo boji s velikom kragnom glumica je nosila na haljinu sjajnog materijala, mrežaste čarape i šljokičaste cipele. Odličan outfit za izlazak!

image

Još jedan izvrstan karirani kaput u izvedbi Sarah Jessice Parker.

STEVE SANDS/BAUER GRIFFIN/PROFIMEDIA

Još jedan kaput s kombinacijom vrlo popularnog houndstooth uzorka Sarah je spojila sa šarenom bluzom, ljubičastim čarapama i rukavicama u istoj boji te plavim salonkama. Igra boja u ovom outfitu zaista je odlična i sjajno opisuje glumičin vrckavi karakter.

image

Sarah Jessica Parker voli i popularne teddy kapute.

ELDER ORDONEZ/SPLASH/PROFIMEDIA

Ni Sarah ne može odoljeti toplim bundama, popularno zvanim teddy kaputima, posebice kada mora obaviti nešto u gradu. Smeđi teddy je odlučila spojiti sa sivim trapericama i zelenim čizmama, a fora detalj su velike slušalice i neizostavne sunčane naočale.

Čitajte i: Čitajte i: Cure iz 'Seks i grada' i dalje rasturaju u modi! To dokazuje prva fotografija sa snimanja nove sezone

image

Kratka bundica na traperice i čizme uvijek je dobar izbor.

LISVETT SERRANT/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Bundice, posebice kratke, super idu i na bezvremenske traperice, a Sarah zna kako od jednostavnih komada napraviti modni spoj vrijedan divljenja. Kožnate čizme i torba te bogati niz narukvica bili su izvrsna nadopuna cijelom outfitu.

image

Sarah čak i punjenu jaknu može napraviti posebnom.

ULICES RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

I za kraj - pufasta jakna. Ni ove godine im ne manjka na popularnosti jer su punjene jakne savršene za hladnije vrijeme. I to ne bilo kakve. A ne...Sarah bira one s nekoliko uzorka jer ne želi da joj 'radni' outfit bude dosadan. Cargo hlače, klompe, obična majica i ruksak simpatično je uklopila s kaputom, samo bismo joj ipak navukli čarape jer gola stopala u ovim danima definitivno nisu poželjna.

Linker
26. travanj 2024 08:22