Mara Bratoš
izdanje za deset

Jelena Otašević Babić blista u trudnoći: Na ljetnoj pozornici krala je poglede u maloj crnoj haljini

Glumica Jelena Otašević Babić uz kolege iz Hrvatskog narodnog kazališta stala je na pozornicu i iznijela pjesmu "Vrijeme ljubavi" Irene Vrkljan.

Crna haljina i štikle zmijskoj uzorka na otvorenju ljetne pozornice ispred HNK savršeno su pristajale glumici Jeleni Otašević Babić koja je nedavno sa svima podjelila sretne vijesti.

"U trećem sam mjesecu trudnoće i zasad je sve u redu. Usporenija sam i pospanija nego inače, ali to su slatke muke. Kao i u protekle dvije trudnoće, imam popodnevne i večernje, a ne jutarnje mučnine - samo ovog put malo intenzivnije. Trudnoću nismo planirali, ali taj osjećaj da stiže još jedna bebica nam je divan. Oboje jako volimo djecu, pravi smo obiteljski tipovi i zato je ovo za nas velika radost. Lijepo je što ću nakon dvije kćeri dobiti sina, ali nama spol nije važan, važno je jedino da je dijete zdravo", rekla je ponosna glumica Hrvatskog narodnog kazališta.

Uz Dušana Bućana i Barbaru Vicković s pozornice je čitala poeziju, a ispod uske asimetrične haljine tek se nazirao trudnički trbuščić.

mara bratoš

Do sada je u drugom stanju dobila tek nekoliko kilograma, a glumica je sve koji su joj čestitali očarala osmijehom. Štikle boje kože nakon nastupa odmah je zamijenila udobnim balerinkama.

Da podsjetimo, Jelena je supruga Momčila Otaševića upoznala 2013. godine na snimanju TV serijala "Zora dubrovačka". Prijateljstvo se pretvorilo u ljubav dvije godine kasnije, tijekom serije "Kud puklo da puklo". Vjenčali su se u tajnosti 2018. u njegovoj rodnoj Crnoj Gori. Kako zaposleni glumci nisu imali priliku otići na medeni mjesec, to su željeli učiniti ove godine u kolovozu, ali čini se da će i ovoga puta morati odgoditi romantično putovanje.

Hana Šmerek

"Planiramo dio godišnjeg provesti kod Mominih roditelja na Cetinju, a dio u Dubrovniku. Ne volim raditi planove, jer nikad ne znaš kamo će te život odvesti. Zato živim dan po dan i nadam se najboljem".

Zagreb Lauba 27092019
GLORIA 25 GODINA
JELENA PERCIN I MOMCILO OTASEVIC
FOTO Mario Kucera
Mario Kučera
Momčilo Otašević i Jelena Otašević Babić uvijek pokazuju koliko su zaljubljeni

Čitajte i:

EKSKLUZIVNO: Jelena i Momčilo Otašević očekuju sina: 'Slađe iznenađenje nismo mogli zamisliti'

Zahvalna glumica: 'Kad ocu ne možeš kupiti ni čokoladu s lješnjacima, dobri ljudi su sve'

Ekskluzivni izvještaj iz razrušenih stanova domaćih zvijezda: Sve im je pred očima nestalo u 10 sekundi

Linker
12. travanj 2024 03:58