POSJET ŠVEDSKOJ

Jednostavnost i autentičnost u jednom! Kraljica Letizia pokazala kako su i hladni dani rezervirani za vedre boje

U službenom posjetu švedskoj kraljevskoj obitelji kraljca Letizia u modnom je smislu ostala dosljednja sebi. Jednostavna haljina u narančastoj boji odlično je pristajala uz kaput u nešto neutralnijoj boji, a iskazala se i kraljica Silvia.

Ogromna konkurencija vojvotkinji od Cambridgea, Kate Middleton, barem u modnom smislu, španjolska je kraljica Letizia. S razlogom je nazivaju "modno nepogrešivom" jer gdje god da se pojavi, svojim jednostavnim, ali autentičnim stilom osvoji na prvi pogled. Sada je sa suprugom kraljem Felipeom (53) u kraljevskom posjetu Švedskoj gdje je pozirala s tamošnjom kraljevskom obitelji te još jednom dokazala kako je jednostavnost u modnim komabinacijama pun pogodak. U Stockhlomu ih je dočekao Karl XVI. Gustaf (75) i švedska kraljica Silvia (77), a od tamo su se kočijom uputili kroz centar grada te stigli u njihovu palaču.

image

Kraljiica Letizia, kralj Felipe, kralj Carl Gustaf i kraljica Silvia

CLAUDIO BRESCIANI/AFP/PROFIMEDIA

Niti hladno vrijeme nije zaustavilo dvije kraljice da pokažu modnu raskoš dostojnu ovakvog susreta. Dok su se Carl Gustaf i Felipe predstavili u uniformama, njihove su žene pokazale hrabrost i odlučile se za boje u modnim kombinacijama.

Silvia je odabrala ljubičasti kaput, kapu u istoj boji, a torbicu i cipele koje je nosila u smeđoj boji. S druge strane, španjolska kraljica odjenula je haljinu s oversize rukavima u narančastoj boji, predimenzionirani rajf, a balans je postigla sa svijetlo-smeđim salonkama i torbom u istoj boji. Odjenula je i poncho kaput s krznenim ovratnikom koji je kombinaciji dao osvježenje. Većina outfita je brenda Carolina Herrera, osim rajfa koji je domaći, odnosno španjolski dizajn brenda Cherubina.

image

Kraljica Letizia i kraljica Silvia

CLAUDIO BRESCIANI/AFP/PROFIMEDIA

Kako javljaju tamošnji mediji, kraljevski gosti iz Španjolske susreli su se i s ostatkom švedske kraljevske obitelji, uključujući princezu Victoriju (44) i supruga Daniela (48), kao i princa Carla Philipa (42) i njegovu suprugu Sofiju (36). Svi oni trebali bi se podružiti na zajedničkoj svečanoj večeri, a posjet će trajati ukupno tri dana.

Čitajte i: Ovo može samo ona! Kraljica Letizia majstorski nosi boje, a njezina najnovija kombinacija savršena je za tmurne jesenske dane

image

Kraljica Letizia i kralj Felipe

CLAUDIO BRESCIANI/AFP/PROFIMEDIA
Linker
16. travanj 2024 09:59