Kristina Krepela
 Marko Gregurić
ljetni favorit

Jednostavno, a efektno: Haljinu Kristine Krepele isplati se imati u ormaru

Vintage haljine još uvijek su pravi modni hit, što ne iznenađuje ako se u obzir uzme udobnost koju pružaju tijekom cijelog dana. Spas od vrućine u jednom modelu koji smo poželjele ukrasti pronašla je i naša poznata glumica.

Prozračne i lagane, rustikalne haljine od lana ili od mješavine pamuka i lana bit će u narednim mjesecima naš saveznik u borbi protiv ljetnih vrućina. Postale su modni klasik kada je ljetna garderoba u pitanju i stale uz bok vječnim cvjetnim motivima koji krase lepršave modele. Kristina Krepela (39) također je ljubiteljica ovakvog stila pa je za odlazak na pop-up izložbu autora Vladimira Dodiga Trokuta odabrala jednostavni i minimalistički model koji je spojila s modernim modnim dodacima.

Marko Gregurić
Kristina Krepela

Zelenu torbicu s efektnim dodacima koja se nalazi na policama Zare i koja dolazi sa zlatnim detaljima glumica je sparila s visećim, no decentnim zlatnim naušnicama koje su do izričaja došle zbog niske uredne punđe. Od obuće se odlučila za udobne sandale s block petom i tankim remenčićima u nude boji pa se nisu isticale niti odskakale od stajlinga.

Za elegantni outfit uz modne dodatke najviše je zaslužna jednostavna haljina u neutralnoj boji. Osim praktičnih džepova, haljina je bez dodatnih ukrasa, no oni nisu bili ni potrebni - kroj i otvorena leđa krase model koji lagano pada i laska ženskoj figuri. Uz ovakve pročišćene modele, ponuda modnih kuća nudi haljine koje krase ukrasni dugmići, kopčanje s prednje strane ili prugice pastelnih boja koje daju na starinskom looku, uvijek poželjnom u ljetnim mjesecima.

Marko Gregurić
Kristina Krepela

Linker
15. travanj 2024 10:59