ullajohnson.com
BREND IZ NEW YORKA

Jedna savršena jesenska kolekcija

Za brend Ulla Johnson brojne Njujorčanke već jako dobro znaju. Ugodni svakodnevno nosivi komadi imaju svoje redovite sljedbenice koje s nestrpljenjem iščekuju svaku novu kolekciju ove modne dizajnerice iz Brooklyna. Posljednja kolekcija Ulle Johnson jedna je od onih koju ćete zapamtiti.

Svoju jesensku kolekciju dizajnerica Ulla Johnson opisala je kao nastavak svega onog što redovito s ljubavlju čini kod svojih kolekcija, ali ovaj put s dodirom dodatnog luksuza. “Slijedili smo udobnost i smisao za lijepo te smo ga podigli na višu razinu po pitanju materijala i silueta.” objasnila je ideju iza kolekcije koja je već proglašena jednom od boljih ready to wear kolekcija ove jeseni. Inspiraciju je pronašla u rock ‘n’ roll kulturi šezdesetih godina te grunge stilu iz devedestih što čini kolekciju vrlo ležernom, nosivom, a zbog printeva, volana i kombinacije debljih i laganijih materijala, i jako chic.

Ove jeseni siluete su bliže tijelu i naglašavaju slobodnu i neustrašivu ženstvenost, kako ju Ulla Johnson naziva. Komadi od baršuna u toplim jesenskim bojama, lepršave haljine u kombinaciji s debelim pletivom, hlače na tragere ispod kojih se nose hippy košulje – odličan su odabir za jesen i lako se kombiniraju.

Rođena i odrasla na Manhattanu, Ulla Johnson već je dugo u svijetu mode, a svoj jedinstveni potpis duguje odrastanju u jednoj od najzanimljivijih svjetskih metropola i brojnim putovanjima zahvaljujući kojima se susrela s brojnim drugim kulturama. Zato ćete u njezinim kolekcijama prepoznati taj etno prizvuk u kombinaciji s elegantnim siluetama nosivim u svakodnevnom životu.

Svojim kolekcijama stekla je popularnost među klijentelom u Americi, Europi, Australiji i Aziji, a baza svake modne priče su prirodni materijali, kvaliteta izrade i jednostavni modeli koji su savršena modna kombinacija za svaki dan.

Linker
16. travanj 2024 00:22