Maja Jurović
Stil sa špice

Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica odlično nosi haljinu koju bi svaka žena trebala imati u ormaru

Uspješna dizajnerica Marina Matić koja stoji iza brenda Larie prošetala je centrom Zagreba i pokazala da za elegantan izgled nije potrebno puno mudrovanja ni modnih detalja.

"Žena nikad nije premalo ni previše dotjerana kad nosi malu crnu haljinu", izjavio je jednom slavni dizajner Karl Lagerfeld, a s tom se tvrdnjom slažu mnogi modni znalci.

Mala crna haljina trebala bi biti okosnica garderobe svake žene, bez obzira na njezinu dob, građu i modni stil. Ona uvijek izgleda elegantno, a može poslužiti i poput praznog slikarskog platna te se uz različite modne dodatke i cipele svaki puta iznova transformirati.

Tajnu dobre crne haljine zna i jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, dizajnerica Marina Matić, koja je rado nosi cijele godine.

Spica / Zagreb 09.06.2018 / foto: Maja Jurovic / Marina Matic ex Lackovic
Maja Jurovic

Jednostavnu crnu haljinu na jedno rame upotpunila je bež blejzerom koji je samo prebacila preko ramena, a od modnih detalja odabrala je crne gležnjače, velike sunčane naočale i luksuznu Chanel torbicu.

Spica / Zagreb 09.06.2018 / foto: Maja Jurovic / Marina Matic ex Lackovic
Maja Jurovic

Ako još niste pronašli svoju idealnu crnu haljinu u kojoj ćete izgledati zanosno cijelog ljeta, donosimo pet prijedloga iz naših dućana.

Lepršava crna haljina, Mango, 99, 90 kuna

Mango

Mala crna haljina s otvorenim ramenima i volanom, Pull&Bear, 139, 90 kuna

Pull&Bear

Crna haljina s bijelim naramenicama, Zara, 149, 90 kuna

Zara

Crna haljina na preklop s mašnom, Mango, 169, 90 kuna

Mango

Crna haljina s Petar Pan ovratnikom, Pull&Bear, 119, 90 kuna

Pull&Bear

Linker
23. travanj 2024 20:19