Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec
 Bojan Zibar
ŽUTO ZA TMURNE DANE

Jedna boja, pet kombinacija: Mirjana Mikulec ovaj put je bila najhrabrija

Uz vatrenu crvenu i narančastu, tamne outfite možete 'začiniti' i sunčanom žutom, a kako je uklopiti u kombinacije idealne za jesen pokazale su ovih dana poznate Hrvatice.

Da će žuti modni komadi ove jeseni biti itekako popularni pokazale su već brojne poznate dame. Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, voditeljica Ana Radišić, beauty influencerica Maša Zibar i pjevačica Antonija Šola 'šečući po sunčanoj strani' došle su u kino, a Ana Begić Tahiri na modnu reviju dvojca Elfs. Pozornost su pokupile zahvaljujući upravo upadljivim komadima u žutom, koje je svaka nosila na svoj način.

Nose se, za primijetiti je, sve nijanse - od jarko žute do one zagasite, a najodvažnija u svojoj kombinaciji bila je Mirjana Mikulec koja je žutu dolčevitu uskladila s prugastom suknjom i bijelim gležnjačama koje će i ove sezone biti modni pogodak.

Bojan Zibar
Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec

S druge, nešto tamnije strane, našle su se Ana Radišić i Maša Zibar koje su žutim komadom "razbile" crninu, dok je Antonija Šola ispod svojeg žutog balonera nosila kariranu suknju i jednostavnu majicu, a outfit je začinila zanimljivim visokim čarapama koje je kombinirala s robusnim gležnjačama.

Bojan Zibar
Voditeljica Ana Radišić

Bojan Zibar
Beauty influencerica Maša Zibar

Bojan Zibar
Pjevačica Antonija Šola

Ana Begić Tahiri jarko je žutu haljinu nosila ispod balonera i uz kožnate čizme preko koljena:

Zagreb, 041018. 
Glazbeni zavod, Gunduliceva 6.
Modna revija ELFS.
Na fotografiji: Ana Begic.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX / CROPIX
Ana Begić Tahiri

Linker
08. travanj 2024 15:03