Nastja jewellery

Jedinstvene narukvice koje će vam poželjeti sreću, inspirirati vas ili motivirati

U raznovrsnoj ponudi nakita i kvalitetnih brendova uvijek ima mjesta za još jednu narukvicu na ruci. Pogotovo kada se radi o novom hrvatskom brendu nakita koji šalje samo potitivne poruke.

Diplomirana inženjerka uređenja okoliša, Nastasja Colarić, se nakon nekoliko godina rada u velikoj austrijskoj firmi, odlučila na povratak u Hrvatsku. Bila je to odlična prilika i da konačno započne nešto svoje i tako je, prije nešto manje od godinu dana, nastao njezin brend nakita Nastja jewellery. Ideja o osnivanju ovog brenda nakita nastala je nešto prije same realizacije - jednim putovanjem na Bali gdje se rodila vizija o stvaranju kolekcije nakita sa značenjem. Svaki je komad trebao biti podsjetnik, inspiracija odnosno motivacija.

U međuvremenu je iz te vizije nastala je kolekcija od dvanaest različitih komada narukvica i ogrlica. Svaki je primjerak kombinacija poludragog kamena u simbiozi sa začenjem jednog od kozmičkih simbola. Srebro od kojeg su izrađeni proizvodi se na Baliju dok poludrago kamenje dolazi iz različitih izvora, a finalni proizvod se sastavlja u Zagrebu. U posljednje vrijeme nastaju i pozlaćeni primjerci, a svaki od njih ima svoju ulogu; zaštitnu, balansirajuću ili samo nosi pozitivnu poruku. Gdje i kako nabaviti ovaj decentan i svakodnevno nosivi nakit potražite ovdje.

Linker
14. travanj 2024 21:46