Profimedia, Backgrid USA, BACKGRID
uvijek stajliš

Jedan od najljepših parova proslavio petu godišnjicu braka: Amal Clooney bila je modno nepogrješiva u hit hlačama sezone

Odvjetnica za ljudska prava i nekada najpoželjniji holivudski neženja danas slove za jedan od najmoćnijih poznatih parova na svijetu. Proslavili su petu godišnjicu svoje ljubavi i počastili se u New Yorku izlaskom na večeru.

Prošlo je pet godina otkako su Amal i George Clooney postali supružnici, a kao i svake godine, ovu petu "okruglu" godišnjicu su obilježili intimnom proslavom. Ipak, na ulici ne mogu pobjeći znatiželjnim fotografijama koji su ih uhvatili prije nego što su se susreli s Cindy Crawford i njezinim suprugom Randeom Geberom.

Poznata odvjetnica još je jednom zablistala u trendi modnoj kombinaciji i pokazala da ne zna za loš stajling. Dok je 58-godišnji glumac bio ležeran u plavim trapericama i polo majici, 41-godišnja Amal je izabrala romantični top bez naramenica rađen od tila i spojila ga s rock kožnim hlačama visokog struka.

Crni modni dodaci upotpunili su outfit za izlazak. Inače, kožni modni komadi ove sezone su doživjeli veliki povratak na modnu scenu, osobito hlače, najčešće crne boje. Ne radi se o pripijenim modelima već o hlačama širokog kroja, kakve nosi Amal. Njezin model ukrašen je remenom kojeg je u struku zavezala u mašnu, a ističe se i kontrastnim bijelim šavovima.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* New York, NY  - Hollywood A-lister, George Clooney and his wife Amal Clooney, celebrate a HUGE milestone - their 5th wedding anniversary!  The married couple look smitten as they leave the NYC restaurant and George is rocking one burly beard!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 473809765, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA, BACKGRID
Profimedia, Backgrid USA, BACKGRID

Nekoliko modela od umjetne kože pronašli smo i u high street i dizajnerskoj ponudi:

Zara, 229,90 kn

Bershka, 249,90 kn

H&M, €29,99

Iro, €1,285 (Net-a-Porter)

Maison Margiela, €620 (Net-a-Porter)

Mohito, 279,90 kn

Linker
15. travanj 2024 08:01