Davor Matota / Hanza Media
Modno osviještena

Jadranka Kosor oduševila haljinom kakvu nose sve trendseterice: Na premijeri filma sve su oči bile uprte u nju

Poznato je da Jadranka Kosor voli nositi elegantne modne komade, stoga nimalo ne čudi što se na premijeri novog filma Vinka Brešana pojavila u haljini koja će se još dugo pamtiti i u političkim, ali i modnim krugovima. No, ovo nije prvi put da ju je nosila.

Jučer je u u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema održana premijera hrvatskog filma "Koja je ovo država" pod redateljskom palicom Vinka Brešana.

Osim mnogih poznatih lica iz javnog života, premijeru nije mogla propustiti niti Jadranka Kosor koja je održala uvodnu riječ. Bivša predsjednica Vlade izazvala je puno pozornosti u baršunastoj haljini koja joj je istaknula skladnu figuru.

Zagreb, 171218. 
Kaptol centar
Svecana premijera filma redatelja Vinka Bresana Koja je ovo drzava. 
Na fotografiji: Jadranka Kosor i Maloca.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
CROPIX

Baršun i pliš su ove godine jedan od najvećih hitova, a to osim trendseterica zna i Kosor pa ovo nije prvi put da je odjenula istu haljinu. Ranije ove godine pojavila se u njoj na svečanom koncertu u HNK u prigodi obilježavanja pete godišnjice članstva Republike Hrvatske u Europskoj uniji.

Zagreb, 300618. 
Trg Republike Hrvatske.
HNK.
Svecani koncert u prigodi obiljezavanja pete godisnjice clanstva Republike Hrvatske u Europskoj uniji.
Na fotografiji: Jadranka Kosor.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
CROPIX

Predivnu plavu boju haljine, koja naginje prema ljubičastoj ovisno o kutu gledanja, istaknula je velikim naušnicama u sličnoj nijansi. Oko cipela se ovoga puta nije previše zamarala - odabrala je obične crne, dok je za svečanost u HNK ipak izabrala nešto elegantniji model s kopčom.

Linker
02. prosinac 2022 10:28