KAO DA NE STARI

J. Lo ponovno ostavila bez teksta: Latino diva pozirala u svjetlucavoj kombinaciji i pokazala zavidnu liniju

Rijetko tko bi povjerovao da pjevačica broji već 52. godine, a posljednjom objavom na Instagramu pokazala je da izgleda bolje nego ikada prije.

Latino diva Jennifer Lopez vječna je modna inspiracija, a osim odličnim odjevnim kombinacijama redovito bez teksta ostavlja i nevjerojatno mladenačkim izgledom u 52. godini.

Svjetlucava kombinacija koja otkriva zavidnu liniju

Posljednjom objavom na Instagramu popularna pjevačica, glumica, ali i poduzetnica pokazala je da nikada nije izgledala bolje. Pozirajući u svjetlucavoj srebrnoj kombinaciji crop topa i midi suknje s visokim prorezom, J. Lo se pohvalila zavidnom figurom i vidno utegnutim trbušnjacima. Čitavu kombinaciju je začinila šljokastim čizmama roze nijanse do koljena, a za Instagrama Reels je pozirala uz zvukove Lattove pjesme "Big Energy".

Čitajte i: 50 nijansi smeđe: Zaljubljena Jennifer Lopez zablistala na premijeri kao pratnja svom Benu

Kako J. Lo zaustavlja godine

Pjevačica je dokaz da ustrajnim radom na sebi uistinu možemo zaustaviti godine, a čemu zasigurno doprinose i njezine rutine vježbanja koje je njezin fitness trener Dodd Romero otkrio u razgovoru za Oprah magazin, a koje se sastoje od 50 visećih trbušnjaka, zatim 50 trbušnjaka s užetom te 50 trbušnjaka pod nagibom uz utege. Nakon toga slijedi set od po 35 vježbi i set od 21 ponavljanje - i sve to bez pauze!

Čitajte i: Poput prave kraljice: Jennifer Lopez u svili i zlatu stigla na modni događaj godine i prošetala svoju krunu

A osim strogog režima vježbanja i zasigurno genetike, nevjerojatnom izgledu u 52. godini pjevačici pomaže i ples koji je oduvijek bio dio njezinog života.

"Ples je oduvijek bio veliki dio mog života i odvajanje vremena da pokrenem svoje tijelo i učinim nešto što je toliko dobro za mene, ključno je za moju sreću", rekla je za Hello. "Još uvijek se smatram plesačicom u srcu i volim to."

Linker
18. travanj 2024 11:15