Kao iz bajke

J.Lo pokazala tri vjenčanice u kojima se udala za Bena: Za njih je dala bar 2 milijuna dolara

Latino diva za glumca se udala drugi put, nakon romantičnog ‘bijega‘ u Las Vegasu, za obitelj i prijatelje priredili su raskošno trodnevno slavlje.

Jennifer Lopez podijelila je svoje pažljivo birane vjenčane outfite koje je nosila tijekom vjenčanog vikenda s Benom Affleckom. Tri bijele kreacije potpisuje Ralph Lauren, a latino diva je ekskluzivne fotografije podijelila na svom blogu OnTheJLo.com. Filmska i glazbena zvijezda s velom preko lica svojim je obožavateljima natuknula da ekskluzivne fotografije nje kao mladenke mogu vidjeti upravo na njenom blogu.

Fotografije J.Lo otkrivaju tri raskošne vjenčanice u bijeloj boji i bogato ukrašene. Svaka je drugačijeg stila, ali imaju nešto zajedničko - otvorena leđa i pripijeni sirena kroj.

Njena glavna vjenčanica u snježno bijeloj boji imala je zadivljujući šlep od šest metara koji se jako dobro vidio i iz fotografija iz zraka koje su procurile u javnost. Šlep je uređen lepršavim komadima tkanine koji svojom delikatnom teksturom podsjećaju na ‘maramice‘.

Čista linija kroja, pripijena uz tijelo naglasila je Jenniferinu frizuru, a osim raskošnog šlepa haljina nije imala gotovo nikakvih ukrasa, osim malo podignutog ovratnika koji joj je potpuno prekrio vrat. Jednostavan veo krasio joj je glavu, a Jen se za veliki dan odlučila podignuti kosu.

Druge dvije haljine do sada nisu viđene u javnosti, a diva ih je nosila nekad tijekom trodnevnog slavlja na privatnom imanju. Fotografije snimljene u bajkovitom okruženju pokazuju da su haljine bogato ukrašene, a svaka ima neku drugačiju specifičnost.

Jedna bijela haljina od satena otvorena je i s prednje i stražnje strane, duboki prorezi ukrašeni su srebrnim vezom koji je dodatno naglasio Jenniferin statement prorez na dekolteu, s kojim se još ranih 2000. upisala u modnu povijest.

image

Jennifer Lopez u Ralph Lauren vjenčanici

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Treća haljina potpuna je suprotnost prethodne dvije jer je od vrha do dna urešena našivenim perlicama i lančićima od bisera. U njoj je Jennifer sjedila na romantičnoj ljuljačci kraj upaljenih svijeća i time još više naglasila bajkovitost ove kreacije.

Nakon što je otkrila izgled, kao i kreatora svoje tri couture vjenčanice krenula su i nagađanja koliko bi takve raskošne kreacije mogle koštati. Obično couture vjenčanice dođu između 55,000 do 5 milijuna dolara, a za Ralpha Laurena kažu da košta i više.

Procjene stranih medija i njihovih stilista kažu da je svaka haljina došla oko pola milijuna dolara, jer su u svaku od njih ručno ušiveni najdelikatniji materijali, što bi moglo značiti da je treća haljina s kristalima i biserima vjerojatno koštala i više.

Ono što je još ekskluzivnije u cijeloj priči je činjenica da Lauren obično ne dizajnira vjenčanice. Zapravo, kreacija u kojoj se Priyanka Chopra udala za Nicka Jonasa 2018. tek je četvrta vjenčanica koju je slavni američki dizajner napravio.

Procjenjuje se da je ukupan iznos vjenčanih outfita Jennifer Lopez oko dva milijuna dolara, jer su kreacije na sebi imale i ušivene bisere, preko 11,000 Swarovski kristala kao i tisuće ukrasa te ručno rađene delikatne čipke.

Linker
25. travanj 2024 08:36