MODNA ILUZIJA

Iznenadit će vas što Kate Moss zapravo nosi na ovoj fotografiji

Casual odjeća s luksuznim zaokretom dominirala je Botteginom kolekcijom za proljeće 2023. Naizgled pamučne košulje, pleteni džemperi i traperice ustvari su bili napravljeni od kože.

Prošle godine je modni dizajner Matthieu Blazy debitirao u ulozi kreativnog direktora Bottege Venete, a njegov je talent u kolekciji došao do izražaja kroz neobičan odjevni predmet - traperice, koje su, na sveopće iznenađenje, bile u potpunosti napravljene od kože.

image

Kate Moss na Bottega reviji

JONAS GUSTAVSSON/DDP USA/PROFIMEDIA

Casual odjeća s luksuznim zaokretom dominirala je i Botteginom kolekcijom za proljeće 2023., koju je talijanski brend predstavio prošlog vikenda na milanskom Tjednu mode. Naizgled pamučne košulje, pleteni džemperi i traperice ustvari su bili napravljeni od kože, a u jednom takvom "jednostavnom" stylingu pistom je prošetala modna ikona 90-ih Kate Moss.

@hannah_tindle If #bottegaveneta SS23 has a million fans I am one of them #obsessed ♬ Wind of Change - Scorpions

Kate posljednjih godina rijetko viđamo na modnim pistama, a njezino pojavljivanje bilo je na Fendace reviji u rujnu prošle godine. Blazy joj je namijenio mladenačku, pomalo grunge odjevnu kombinaciju - plavu kariranu košulju, bijeli top i traperice.

U duhu njegove prošlogodišnje kolekcije, ovi jednostavni komadi izrađeni su od kože iako je to na fotografijama gotovo nemoguće prepoznati.

Karirane košulje, bijeli topovi nalik potkošuljama i klasične traperice ravnih nogavica bezvremenski su komadi u koje je svakako pametno investirati. Pronašli smo komade nalik Botteginima koji ćete zasigurno iz sezone u sezonu ponovno vaditi iz ormara.

image

Zara karirana košulja, 349,90 KN/46,44 €

ZARA
image

Topshop karirana košulja, 285,98 Kn/38 €

ASOS
image

Mango bijela majica nalik potkošulji, 79.90 Kn/10.60 €

Mango
image

Bershka traperice, 199,90 Kn/26,56 €

ZALANDO

Linker
05. travanj 2024 23:59