NEŠTO DRUGAČIJE

Izdanje na kakvo nismo navikli: Mia Dimšić iznenadila modnim odabirom za nastup na Splitskom festivalu

Mladu glazbenicu Miju Dimšić pamtimo po hitovima poput "Život nije siv", "Sunce, oblak, vjetar", ali i po nastupima na Splitskom festivalu, kojega pjevačica često naziva omiljenim festivalom. Na ovogodišnjem izdanju festivala, Mia je nastupila u modnom izdanju u kakvom ju do sada nismo imali priliku vidjeti.

Finalnu večer 61. po redu Splitskog festivala obilježile su mnoge nove pjesme domaćih mladih glazbenika, ali i modne kombinacije kakve ne viđamo svaki dan.

image
Uska bijela haljina s potpisom dizajnerice Ivone Glavaš na decentan je način otkrila Mijinu liniju.
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Svečane haljine, kombinezoni, odijela začinili su nastupe na ovogodišnjem Splitskom festivalu, a posebno nas je privukao modni izričaj mlade pjevačice Mie Dimšić, jedne od najpopularnijih zvijezda hrvatske glazbene scene novije generacije koja je u kratkom roku osvojila srca publike.

Čitajte i: Mia Dimšić je na vrhuncu karijere, a upoznala nas je s većom zvijezdom u obitelji od sebe

image
Izdanje je to u kakvom Miu do sada nismo imali priliku vidjeti.
NIKOLA VILIC/CROPIX

Za ovaj događaj i nastup, mlada pjevačica je odabrala bijelu usku haljinu ukrašenu čipkom sa širokim prorezom na nozi koja je na poluotvorenim leđima ukrašena volančićima.

Uska bijela haljina s potpisom dizajnerice Ivone Glavaš na decentan je način otkrila Mijinu liniju, dok su poluotvorena leđa dodatno začinila cijeli modni look.

Izdanje je to u kakvom Miju do sada nismo imali priliku vidjeti, a sudeći po komentarima obožavatelja na društvenim mrežama, haljina je bila pun pogodak!

image
Mia je odabrala bijelu usku poludugu haljinu.
TOM DUBRAVEC/CROPIX

"Nova godina, isto mjesto! Neki novi ljudi za koju minuticu uživo na Prokurativama i HRT2! Hvala @anovi_ivonaglavas na prekrasnoj haljini", napisala je u opisu fotografije koju je objavila kao najavu nastupa na Instagramu.

Čitajte i: Mia Dimšić sasvim iskreno: 'I ja sam bila žrtva vršnjačkog nasilja'

Pozornica Prokurativa Miji je dobro poznat teren, a upravo je na Splitskom festivalu 2016. godine postigla veliki uspjeh s pjesmom "Život nije siv". Godinu dana kasnije, odnijela je prvu nagradu sturčnog ocjenjivačkog suda s pjesmom "Sunce, oblak, vjetar".

Osječanka je ove godine nastupila s pjesmom "Neki novi ljudi", koju je napravila sa svojim dugogodišnjim timom - Vjekom Dmiterom i Damirom Bačićem.

Linker
18. travanj 2024 03:33