Iva Šarić
 Instagram
trendi i na plaži

Iva Šarić najavila je kakvi će bikiniji dominirati na plažama: Pronašle smo 13 sličnih komada

Bivša manekenka pohvalila se s dva modela bikinija kakvih ovog ljeta neće nedostajati na plaži, a krasi ih isti zanimljivi detalj zbog kojeg su toliko posebni.

Ekonomistica i bivša manekenka Iva Šarić već uživa na godišnjem odmoru i izaziva zavist svima koji još uvijek sanjaju o moru. U svoju ljetnu garderobu spremila je nekoliko kupaćih kostima, a oni u kojima je zavodljivo pozirala za Instagram obilježeni su jednim romantičnim detaljem - ukrasnim volanima. Volimo ih na haljinama i bluzama, ali jednako su zanimljiv detalj i na bikinijima kojima daju poseban šarm i razigranost. Krase naramenicamae, obrub gaćica ili su dominantni ukras na gornjem dijelu bikinija koji može funkcionirati i kao top za večernji izlazak.

Od dva modela koje je pokazala, teško je odabrati ljepši. Prvi model u bijeloj boji prošaran plavim decentnim cvjetnim uzorkom u boho stilu sastoji se od gornjeg dijela u "tuba" stilu, odnosno topića bez naramenica koji je ukrašen jednim velikim volanom i malim pomponima, a donji dio kupaćeg također nosi jedan volančić. Ovakvi modeli kupaćih kostima prisutni su na modnoj sceni već niz godina i upečatljivi su izbor za odlazak na plažu, a zbog voluminoznosti će najbolje pristajati onima s manjim grudima.

Uz ovaj romantični kostim, Ivi je kao saliven stajao i trendi model s crvenim prugicama. Klasični model grudnjaka upotpunjen je špagom koja se veže oko struka i nudi više varijanti stiliziranja, a s obzirom na to da je riječ o modelu na preklop laska svakoj ženskoj figuri. Također nosi volančić, manje upečatljiv nego kod prvog modela, no i dalje dovoljno efektan kako bi privukao svačiju pažnju, što je Ivi uspjelo bez problema.

Slične modele pronašli smo u ponudi brendova.

Linker
12. travanj 2024 10:58