GLAMUROZNO I KARAKTERNO

Istančan modni izričaj glazbene dive: Izdvojili smo top 5 modnih kombinacija Nine Badrić

Glazbena diva Nina Badrić svakodnevno nas oduševljava modnim izdanjima, a izdvojili smo top 5 modnih kombinacija kojima nas je ove godine osvojila.

Kao što glazbenoj divi i priliči, glas Nine Badrić na pozornici uvijek je popraćen glamuroznim modnim izričajem koji često ostavlja bez teksta. Iako Nina stasom i glasom odiše glamurom od kada ju hrvatska glazbena scena pamti, ove su nas godine njezini outfiti posebno oduševili. Izdvojili smo pet najboljih izdanja popularne domaće pjevačice.

Diva u crnom

Modna kombinacija koja se na Nininim društvenim mrežama posebno ističe je crna poluprozirna haljina s prorezima na rebrima ukrašena sitnim cvjetićima - s potpisom popularnog modnog dvojca eNVy room. Ovu modnu kreaciju Nina je odabrala za koncert u Beogradu gdje je po prvi puta nastupila u duetu sa Dženanom Lončarevićem.

Iako Nini jednako dobro pristaju i ravna, ispeglana i duga kosa, kao i kratka i valovita - uz ovu haljinu ispeglana kosa bila je pun pogodak, a jednostavne srebrne sandale na petu savršeno su zaokružile čitav stajling.

U stilu Monice Bellucci

Sezonu svojih koncerata nakon godinu i pol "pandemijske" pauze Nina je početkom ljeta otvorila u izdanju kakvo samo njoj priliči. U dugoj tamnoplavoj haljini na točkice sirena kroja s detaljem od perja koju potpisuje popularni domaći dizajnerski brend LeiLou, Nina je opatijsku publiku podsjetila na Monicu Bellucci.

Čitajte i: Modno osvježenje! Nina Badrić u neobičnom izdanju: Pjevačica odlično nosi haljinu koja bi mnoge žene progutala

Duga valovita kosa i ekstenzije savršeno siu se uklopile u čitav stajling, a Nina je još jednom javnost oduševila svojim modnim izričajem kojim uvijek uspije izazvati "wow" efekt.

Sirena kroj

Na dugo najavljivanom i očekivanom intimnom koncertu na splitskom Peristilu Nina je ispunila i više od očekivanog, a tome je pridonijela i modna kreacija brenda eNVy room kojeg domaće zvijezde obožavaju - s razlogom!

U dugačkoj pripijenoj bijeloj haljini sirena kroja koja ističe figuru Nina je zablistala i još jednom pokazala zašto je rođena za glamurozne modne kreacije.

Modno odvažna u šljokicama

Modne kombinacije koje nosi Nina Badrić jednostavno traže visoku dozu samopouzdanja i modne odvažnosti, zbog čega njezine modne "krpice" i odišu čvrstim karakterom.

Čitajte i: Slavila i iz kuće ‘izvukla‘ cijelu splitsku estradu - Nina Badrić zablistala u haljini sirena kroja

Tijekom boravka u Crnoj Gori, pjevačicu smo imali priliku vidjeti i u ležernim izdanjima, no posebno nas je oduševila u elegantnoj plavoj kratkoj i širokoj haljini dugih rukava šljokičastog model brenda In The Mood For Love koja kao da je stvorena za nju.

Kraljevsko plava

Povodom posljednjeg koncerta, pjevačica je obukla već tradicionalno glamuroznu kraljevsko plavu haljinu s dekolteom i prorezom koji otkriva noge i ponovno očarala obožavatelje i modne stiliste. Ova svilenkasta haljina nešto je jednostavnija u odnosu na ostale kreacije, no ostavlja isti efekt.

Linker
25. travanj 2024 04:00