Davor Matota / Hanza Media
ZAGREBAČKA ŠPICA

I Jadranka Sloković voli trendi traperice

Bile su neizostavne sedamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća, a posljednjih nekoliko se polako vraćaju na police trgovina. Iako je skinny model i dalje najzastupljeniji, trapezice više nije tako teško 'uloviti' - čime su oduševljene sve ljubiteljice tog zvonolikog kroja.

U njima njujorškim ulicama šeću Victoria Beckham, koja je trapez kroj uključila i u svoju kolekciju, te manekenka Bella Hadid, dok je zagrebačkom špicom u modelu čiji kroj izdužuje liniju prošetala odvjetnica Jadranka Sloković. Traperice koje su uske do koljena nakon čega se šire u zvono kombinirala je s bijelom košuljom i kratkim crno-bijelim puloverom te crnim kaputom, a uz taj model obavezne su i čizme ili cipele na petu - kako bi "zvono" lijepo padalo.

Spica / Zagreb 06.01.2018. / foto: Davor Matota / Jadranka Slokovic i pas Ruby
Davor Matota / Hanza Media

Njihova elegantna silueta čini ih dobrim odabirom i za neke svečanije prilike, doduše tada je najbolje birati one tamnijih nijansi, prvenstveno crne boje i s njima kombinirati elegantniju bluzu ili košulju. Jedini komad kojem je "oprošteno" ako je predug osobito dobro pristaje visokim djevojkama, ali bez obzira na visinu i građu - nemojte ih kombinirati s niskom obućom jer bi mogli izgledati zdepasto.

Mango, 349,90 kn

Topshop, 65 funti

Zara, 229,90 kn

Mango, 169,90 kn

Topshop, 40 funti

Zara, 229,90 kn

Linker
15. travanj 2024 05:55