Instagram
futurizam u punom jeku

Hrvatice biraju otkačene metalik komade: Lidija, Sonja i Isabella futuristički look nose u svim prigodama

Futurizam se uvukao u kolekcije modnih brendova, a naše trendseterice dočekale su ovaj trend s oduševljenjem. Nose ga u svim prigodama, od sportskih do večernjih, a mi se ne možemo odlučiti koji nam je više cool.

Tko kaže da se na skijanju ne može složiti šik look krojen po posljednjim trendovima? Dizajnerica i influencerica Lidija Lešić pokazala je na Instagramu svoju kombinaciju u kojoj se izdvajaju hlače metalik sjaja koje outfit podižu na novu razinu. Metalik komadi nametnuli su se kao novi trend koji će zavladati u sljedećoj godini, a nose se već sada kao odlično rješenje za večernje zabave, no lako se kombiniraju i u svakodnevnim prilikama.

Lidija je cargo hlače srebrnog sjaja nosila uz bijeli pulover i buce s ukrasnim krznom, a dodatnu dozu futurističkog looka dale su i naočale velikih okvira.

Metalik hlače nosila je i Sonja Kovač, u svečanom izdanju. Hlače visokog struka kombinirala je s crvenom bluzom od raskošnog baršuna i složila blagdanski outfit prigodan za večernji izlazak. Iako na prvu ovakvi komadi izgledaju kao dio otkačenog looka, modne kuće ženstvene i elegantnije komade donose u metalik izdanju pa mogu izgledati jako svečano. Metalik sjaju nije odoljela niti naša influencerica i složila party look. Za mini haljinu šišmiš rukava u metalik zelenoj boji odlučila se Isabella Rakonić i spojila je uz, na prvu nespojive, bijele bajkerske čizme.

Dozu futurističkog stila na zagrebačku špicu donijela je još proljetos naša dizajnerica Marina Matić u hlačama holografskog sjaja te ih kombinirala s laganom kožnom jaknom i sunčanim naočalama velikih okvira. S obzirom na to da će ovi komadi biti upečatljivi dio kombinacije, ostatak outfita može ostati bazičan, a ako vas je privukao ovaj trend, u ponudi trgovina lako je pronaći zanimljive komade. Ponuda Zare tako nudi odlične komade za večernji izlazak, dok Bershka i Mohito imaju prošivene jakne reflektirajućeg sjaja. Izdvojili smo nekoliko top komada.

Spica / Zagreb 06.04.2019. / foto: Maja Jurovic / Marina Matic i sin Vid
Maja Jurovic / Hanza Media
Marina Matić

Zara haljina, 229,90 kn

Zara top, 199,90 kn

Zara hlače cigareta kroja, 229,90 kn

Bershka prošivena jakna, 229,90 kn

Bershka prošivena jakna, 499,90 kn

Mohito prošivena jakna, 499,90 kn

Mohito prošivena jakna, 499,90 kn

Mango prošivena jakna, 599,90 kn

Mango haljina, 299,90 kn

Uterque hlače, 650 kn

Uterque platforme, 950 kn

Top shop suknja, £29

Top Shop suknja, £25

Linker
24. travanj 2024 16:08