Craig Sugden
svečana premijera nove predstave

Hrabar modni iskorak u Londonu: Večer za pamćenje u kojoj je Zrinka Cvitešić pomela konkurenciju

Kazališni svijet već je osvojila predstava Nancy Harris "Two Ladies" koja se prikazuje u londonskom Bridge Theatreu, a u njoj dvije glumice imaju ravnopravne glavne uloge - Zrinka Cvitešić i Zoë Wanamaker. O projektu u kojem redateljsku palicu drži ugledni Nicholas Hytner, u kazalištu u koje redovito okuplja najzapaženija glumačka imena današnjice, Zrinka je ljetos za magazin GloriaGlam govorila s velikim ushitom, baš s kakvim je u srijedu zablistala na svečanoj premijeri predstave.

Prve izvedbe predstave "Two Ladies" u Bridge Theatreu već su iza nje pa se glumica Zrinka Cvitešić u srijedu samouvjerena i iskreno sretna pojavila na svečanoj premijeri. Elegantno s vrlo hrabrim odmakom zablistala je u bijelom odijelu s hlačama i duboko rezanim sakoom ispod kojeg se jasno vidio crni grudnjak - atraktivan je to stajling kakav ove jeseni nose i najveće svjetske trendseterice poput Gigi Hadid, Katie Holmes, Kendall Jenner i Candice Swanepoel.

Našoj Zrinki ovako stajling doista odlično pristaje, a svemu je poseban pečat dala i frizura za koju se odlučila u ovoj važnoj noći. Kosu je, naime, začešljala unatrag, isfuravši takozvani "mokri" look. Imala je nešto jaču šminku na očima, odnosno smokey eyes, a crveni je ruž bio izniman začin ovom Zrinkinom pojavljivanju.

Craig Sugden

Predstava je ne samo u Londonu i Hrvatskoj već i mnogo šire privukla veliko zanimanje s obzirom na to da dvije glavne glumice igraju uloge aktualnih prvih dama - Zrinka utjelovljuje suprugu američkog predsjednika, Melaniju Trump, koja je u predstavi porijeklom iz Hrvatske, (a ne Slovenije kao prava Melania), a Zoë Wanamaker prvu damu Francuske, rodom iz Engleske te je baš kao i Brigitte Macron starija od supruga predsjednika.

Craig Sugden

O ovom projektu vrijednom hvale Zrinka Cvitešić u kolovozu sve otkrila za magazin Gloria Glam. "U životu treba biti strpljiv, što nije uvijek lako, a i svakako nije jedna od mojih jačih strana. U ovom poslu, kako je govorio moj dragi pokojni profesor Tonko Lonza, treba znati trajati! I upravo zbog te dvije stvari dogodio se ovaj projekt i ono čemu sam težila - sam vrh. Jedno od najboljih dramskih kazališta Bridge Theatre, u kojem svaki projekt nose najzapaženija glumačka imena današnjice, vrhunski režiser Nicholas Hytner, dugogodišnji umjetnički direktor National Theatrea u Londonu, ponajbolja partnerica Zoë Wanamaker, koja je među najvećim imenima engleskoga glumišta. Bolje nije moguće. U predstavi je riječ o prvoj dami SAD-a, glumim je ja, i prvoj dami Francuske, koje zatvorene u jednoj dvorani, čekajući da im muževi predsjednici završe summit, otkrivaju jedna drugoj svoje živote. Probe počinju početkom kolovoza, prva predstava će se prikazati 15. rujna, a svečana premijera zakazana je za 25. rujna. Veselim se neizmjerno, strahujem podjednako, ali jedva čekam da sve krene…", rekla je tada.

"Two Ladies" odnosno prevedeno "Dvije dame" nastavit će se prikazivati do 26. listopada.

Helen Maybanks / Helen Maybanks

Helen Maybanks / Helen Maybanks

Helen Maybanks / Helen Maybanks

Linker
19. travanj 2024 05:21