Davor Matota
TOP MODEL

Hit na špici: Ispod kaputa Jelene Veljače provirivao je komad koji je i ove sezone na modnom vrhu

Ponekad je raspoložena za modne eksperimente, no ponekad pribjegne dobroj staroj klasici s kojom je teško pogriješiti... Jelena Veljača prošetala je zagrebačkom špicom u kombinaciji koju svi obožavamo, a ispod toplog kaputa provirivao je komad koji je hit među fashionisticama već nekoliko sezona.

Hrvatska glumica, producentica, scenaristica i aktivistica Jelena Veljača (38) voli se često prošetati centrom Zagreba te svaki put privuče poglede novom modnom kombinacijom. Jelenin stil mogli bismo opisati klasičnim i ležernim koji ne zahtijeva puno truda, a uvijek je u trendu. Iako je nekada raspoložena za eksperimentiranje s bojama i materijalima, u najnovijem izlasku na špicu ipak se odučila za nešto neutralniju kombinaciju u kojoj je glavnu riječ imao kaput u nude nijansi.

Spica / Zagreb 13.12.2019. / foto: Davor Matota / Jelena Veljaca
Davor Matota

Ostatak Veljačinog outfita bio je većinom monokromatski, u crnoj boji s kojom se nikada ne može pogriješiti, bilo da se odijevate za posao ili za kavu na špici. Ove sezone najviše se nose kaputi oversize kroja, zatim čupavi teddy modeli i prošivene jakne, no Jelena je ostala vjerna strukiranom komadu koji se veže u struku.

Spica / Zagreb 13.12.2019. / foto: Davor Matota / Jelena Veljaca
Davor Matota

Od modnih detalja neizostavne su bile crne sunčane naočale, crna torbica od kombinacije glatke i brušene kože te jednostavne gležnjače od istog materijala, a ispod kaputa provirivala je plava plisirana suknja. Iako su plisirane suknje već imale svoj trenutak, zadržale su se i ove sezone na modnom vrhu, a čini se da će tako biti i sljedeće.

Linker
09. travanj 2024 14:37