Ležerni shopping

Helena Šopar Zadro u nabavci špeceraja: Prirodna ljepota i komad iz vlastite kolekcije bili su u prvom planu

Uvijek volimo vidjeti žene koje zrače šarmom i prirodnošću, baš poput poznate dizajnerice koja je u šetnju i kupovinu krenula bez trunke šminke i u casual komadima.

Manekenku i dizajnericu Helenu Šopar Zadro naši su fotografi uhvatili kada se vraćala iz trgovine i to u odličnom raspoloženju. Lijep proljetni dan bez padalina Helena je odlučila iskoristiti za obnovu potrepština, a za "avanturu" po gradu odabrala je vrlo ležeran look.

Čitajte i: Veliki uspjeh sestara Šopar: Paška čipka krasi uho američke influencerice

image
U prvom planu bio je pulover iz vlastite kolekcija brenda Sopar.
DAMJAN TADIĆ/CROPIX

Kako se u zraku još uvijek može osjetiti nalet hladnoće, Helena nije htjela riskirati pa je na sebe nabacila tople odjevne predmete od kojih se isticao teddybear kaput i pulover s velikim slovom S iz njezine kolekcije. Naime, Helena već nekoliko godina uspješno dizajnira za svoj brend Sopar te osvaja modnu scenu jedinstvenim kreacijama.

No, privatno najčešće bira casual eleganciju pa je tako kaput i pulover spojila s bezvremenskim trapericama i klasičnom Chanel torbicom u neutralnoj boji. Svoju dugu kosu ponosno je pustila da pada, a na licu nije imala ni truna šminke.

image
Helena Šopar u kupovinu je išla posve ležerno odjevena i bez šminke.
DAMJAN TADIĆ/CROPIX

Čitajte i: Fotografkinja, model i stilist u jednom! Kampanja kao self portret Helene Šopar Zadro

Inače, Helena i njezina sestra Tamara Rebić nedavno su snimile ljetnu kampanju za brend Sopar, a glavna zvijezda bila je poznata svjetska influencerica, Sarajka Amra Beganovich. Amru je Helena upoznala kroz poslovnu suradnju te smatra da je Amra pravi izbor za predstavljanje kolekcije koja odiše slobodom i optimizmom te poziva da izađemo iz trenirki i vratimo se ženstvenim kreacijama. I, naravno, prezentira je i kupcima izvan granica Hrvatske.

Helenu poznajem osam godina. Susrele smo se slučajno u Londonu dok sam još pisala lifestyle blog. Pristala mi je dati intervju i tada me oduševila njena poniznost i kreativnost pa smo postale prijateljice. Helena razumije da je stil bezvremenski, a moda usredotočena samo na trendove - objašnjava Amra kako su se ona i Helena, iako žive na različitim kontinentima, našle na istoj valnoj duljini.

Linker
20. travanj 2024 12:05