Glumica Helena Minić Matanić
 Promo
Mala bijela s divnim detaljima

Helena Minić Matanić ima jednu od ljepših haljina koje smo vidjeli ovog proljeća

U društvu glumice Ane Begić Tahiri i modne blogerice Sonje Kovač isticala se pulska glumica koja je za večernji izlazak odabrala zanimljivu crno-bijelu haljinu u koju se moralo gledati.

Bijela haljina s minimalističkim crnim detaljima bila je odabir glumice Helene Minić Matanić koja se svojom modnom kombinacijom istaknula na jednom zagrebačkom eventu. Ispunjena romantičnim volanima kreacija je kao savršena za večernji izlazak, a zahvaljujući zanimljivom, prozirnom materijalu i kontrastnim crnim detaljima, daleko je od "obične" ljetne bijele haljine. Helena ju je, doznajemo, kupila preko interneta, odnosno jedne američke web trgovine.

Promo
Glumica Helena Minić Matanić

Helena Minić Matanić svoju je bijelo-crnu kombinaciju uskladila s crnim i bijelim detaljima: snježno bijelim elegantnim natikačama na špic te crnim lakom na noktima. Od tih dviju (ne)boja odstupila je samo kada je u pitanju bio ruž na usnama koji nije bio ni previše ni premalo naglašen - crveno-smeđom nijansom naglasila je svoj široki osmijeh.

Pulska glumica uživala je u društvu glumice Ane Begić Tahiri i modne blogerice Sonje Kovač u novom interijeru slastičarne Torterie Macaron na Vrbanima gdje su isprobale ručno rađene macarone te sladoled od pistacije.

Promo
Helena Minić Matanić, Ana Begić Tahiri i Sonja Kovač

Promo
Modna blogerica Sonja Kovač

Linker
20. travanj 2024 21:10