naprosto blistale

Helen Mirren, Sharon Stone i Mariah Carey ukrale show na Siciliji: Koji vam je outfit najbolji?

Tri zvijezde su bile u publici, no brzo su postale glavna atrakcija kada su se fotografirale nakon završetka showa.

Dok se na Španjolskim stubama u Rimu održavala spektakularna Valentino revija, na povijesnom trgu Piazza Duomo na otoku Ortigia kod Sicilije mnogo je poznatih zvijezda došlo podržati slavni sicilijanski dvojac Domenica Dolcea i Stefana Gabbanu dok su predstavljali najnoviju žensku kolekciju Dolce & Gabbana Alta Moda.

Zvijezde su bile odjevene od glave do pete u vibrantan i upečatljiv Dolce&Gabbana dizajn, a najviše pažnje privukle su tri holivudske dive - Helen Mirren, Sharon Stone i Mariah Carey.

U videu koji je snimio talijanski Vogue, Carey, Stone i Mirren smješkaju se i zadovoljno poziraju fotografima u zadivljujućim outfitima.

Čitajte i: Valentino je priredio spektakl na Španjolskim stubama u Rimu: Anne Hathaway zablistala u ružičastom

Glazbenica Mariah Carey za ovu prigodu nosila je haljinu s printom šarenih sicilijanskih pločica, a uz nju je imala i elegantnu lepezu kojom se stalno hladila.

Glumica Sharon Stone odjenula je komplet koji se sastojao od zlatnog gornjeg dijela u obliku korzeta s kratkim rukavima te plavih satenskih hlača koje je krasio velik šlep s cvjetnim motivima. Baš u Dolce&Gabbana stilu!

Ni glumačka ikona Helen Mirren nije razočarala outfitom - raskošna, ‘balska‘ haljina sa šarenim prugicama odlično joj je stajala, a spojila ju je s visećim naušnicama.

Osim ove tri dame, na reviji su bile i glumice Lupita Nyong’o, Emma Roberts i Drew Barrymore, sve odjevene u kreacije sicilijanske modne kuće.

Linker
23. travanj 2024 11:36