Getty Images
To se zove stil

Helen Mirren najbolje zna kako razbiti jesensko sivilo: Kopirajte je s ovim komadima

Iako se s dolaskom jeseni i zime okrećemo tamnijim nijansama odjeće i make-upa, one nam u kombinaciji s lošim vremenom mogu pokvariti raspoloženje, a da toga nismo ni svjesni. Jedan od najbržih i vrlo učinkovitih recepata protiv loše volje jest odijevanje u vesele boje poput žute, a majstorica po tom pitanju definitivno je Helen Mirren koja se na promociji svog novog filma pojavila u žutom od glave do pete.

Helen Mirren (74) jedna je od onih dama koja bi izgledala odlično čak i da se pojavi u običnoj crnoj vreći. Osim što je izvrsna glumica, svojim šarmom, elegancijom i okom za detalje prednjači pred mnogo mlađim kolegicama i to konstantno dokazuje. Na premijeri njezinog novog filma "The Good Liar", u kojem glumi s legendarnim Sir Ianom McKellenom, pojavila se u predivnoj, žutoj haljini s potpisom dizajnera Brandona Maxwella.

NEW YORK, NEW YORK - NOVEMBER 06: Helen Mirren and Ian McKellen attend
Getty Images

Žuta baš i nije omiljen izbor za crveni tepih poznatih dama jer ne stoji svakome, ali Helen je ovim sunčanim izborom udahnula živost tmurnim jesenjim danima te pokazala da žuti stajling itekako može biti elegantan. Kako ona ništa ne propušta slučaju, čak su i cipele i torbica bili žuti, a da ovaj outfit učini još zanimljivijim, preko haljine je nabacila žutu "pufastu" jaknu.

NEW YORK, NEW YORK - NOVEMBER 06: Helen Mirren attends
Getty Images

Ako niste ljubitelj žute boje, možda biste joj ipak trebali dati šansu jer podiže raspoloženje, stimulira mentalne aktivnosti i može vam pomoći otkloniti negativne misli na koje često utječe loše vrijeme u ovo doba godine. Naravno, ne trebate se odjenuti u žuto od glave do pete poput Helen, ali neki detalj u žutoj boji poput torbe, remena ili marame podići će svaku kombinaciju i barem malo vas razveseliti kada vam se ujutro ne da na posao po kiši. Pronašli smo neke neodoljive komade i modne dodatke u ovoj neodoljivoj nijansi.

Linker
30. rujan 2022 10:39