Profimedia
ZA CRVENI TEPIH, ALI I SVAKI DAN

Haljina preko hlača - trend koji zvijezde obožavaju

Modne kuće Givenchy, Dries van Noten i Maison Margiela i dalje ne odustaju od slojevitog odijevanja u kojem možete kombinirati dva komada koji i zasebno odlično funkcioniraju, a na trend koji tinja već nekoliko sezona podsjetila nas je glumica Naomi Harris sa svojom odličnom kombinacijom za crveni tepih.

Haljina nošena preko hlača styling je s kojim mogu pogriješiti i pravi modni znalci, ali stilisti poznatih dama znaju sva pravila kojih se pri takvom looku treba pridržavati. Tako je Micaela Erlanger, stilistica koja se i ovog puta pobrinula za idealnu kombinaciju britanske glumice, naglasila da je najvažnije voditi računa o dužini. Najbolje je da hlače sežu taman iznad gležnja, a ako ne želimo da haljina izgleda kao top treba voditi računa i o njezinim proporcijama. Zvijezda filma "Moonlight" Naomi Harris na dodjelu Gotham Awards u New Yorku, koje mnogi nazivaju neslužbenim početkom sezone nagrada, stigla je u zelenoj šljokičastoj haljini kuće Monse koje je kombinirala s crnim hlačama i crnim salonkama Francesco Russo.

Njezin modni odabir podsjetio nas je da takvo slojevito odijevanje vole i druge zvijezde: Emma Watson već je više puta za crveni tepih birala takav styling, ali vjerojatno jedan od najboljih bio je onaj u kojem je tamnoplave hlače kombinirala s bijelom haljinom s crvenim cvjetnim uzorkom. Kako nositi haljinu preko hlača provjerite u galeriji i inspirirajte se stilom pjevačice Rite Ore i glumice Diane Kruger!

Linker
20. travanj 2024 02:44