REUTERS
NE ŠTEDI

Haljina Melanije Trump 'bode' u oči: Prva dama silno se trudi svidjeti Britancima, ali mogla bi ih samo razljutiti

I dok se u Londonu spremaju žestoki prosvjedi zbog posjete predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, prva dama koncentrirala se da i njezina odjeća odašilje poruku pomirenja i dijaloga.

Donald i Melania Trump će od danas pa sve do 5. lipnja biti na službenom putovanju u Londonu, gdje su stigli na poziv kraljice Elizabete II. Za vrijeme trodnevnog posjeta održat će se i državni banket u Buckinghamskoj palači, na koji će stići brojni članovi kraljevske obitelji. Ipak, posjet američkog predsjednika i njegove prve dame u Britaniji nije dočekan s oduševljenjem i sve se čini kako je Melania odlučila "omekšati" britansku javnost sa svojim modnim odabirima. Prva dama, rodom iz Slovenije, za putovanje u London odjenula je midi haljinu modne kuće Gucci koju krase najpoznatiji britanski simboli. Na luksuznoj kreaciji tako su svoje mjesto našli Big Ben, Tower Bridge, double-decker autobusi i Westminsterska palača, a haljinu je kombinirala s nude cipelama Manolo Blahnik i zelenim remenom kuće Ralph Lauren.

U.S. President Donald Trump and U.S. first lady Melania Trump walk to Marine One as they depart for London from the White House in Washington, U.S., June 2, 2019.      REUTERS/Joshua Roberts
REUTERS

U.S. President Donald Trump and U.S. first lady Melania Trump walk to Marine One as they depart for London from the White House in Washington, U.S., June 2, 2019.      REUTERS/Joshua Roberts
REUTERS

U stajlingu kojim je željela osvojiti simpatije Britanaca, samo haljina stoji 30 tisuća kuna, pa bi njezin trud mogao imati potpuno suprotan efekt. Nedavno se prva dama vratila iz Japana, a tamo je nosila stajlinge za koje je izdvojila oko 20 tisuća dolara.

Melania obožava nositi odjeću s porukama - njezina jakna koju je nosila na granici s Meksikom kada je obišla centar za djecu imigranata izazvala je velike polemike. Tada je odjenula maslinastu jaknu koja na leđima ima natpis : 'I really don't care. Do u?' (Mene zaista nije briga. A vas?). Sporna jakna iz Zarine je kolekcije, a zbog nje je zaradila puno negativnih poena, koje nastavlja nizati sa skupocjenim komadima. Ipak, u svemu ima i saveznike koji misle da u njezinim modnim odabirima nema nikakvih problema unatoč paprenim cijenama te da ne bi trebali toliko pozornosti pridavati njezinim stajlinzima.

WASHINGTON, DC - JUNE 02: U.S. President Donald Trump and First Lady Melania Trump departs the White House on June 02, 2019 in Washington, DC. The president and First Lady Melania Trump will be guests of the Queen and attend a ceremony in Portsmouth to mark 75 years since the D-Day landings. (Photo by Tasos Katopodis/Getty Images)
Getty Images

Linker
13. travanj 2024 18:58