Stilska lekcija

Hailey Bieber osvojio ležerni trend iz 90-ih koji nećemo moći zaobići

Trend cargo hlača lansirale su Kate Moss, Naomi Campbell i Linda Evangelista, dok ga je Gwen Stefani uzdignula na novu razinu

Stilske lekcije Hailey Bieber vrijedi kopirati jer manekenki uspijeva, uz malo truda, postići upečatljiv casual look. Dosad su Parižanke bile kraljice stila "nisam napravila ništa posebno, a ipak izgledam sjajno" - no supruga Justina Biebera opasno im se približila. U čemu je stvar? Spojila je cargo hlače (dobro znani trend iz 90-ih koji je ponovno mustware), top u istoj nijansi, sunčane naočale inspirirane franšizom Matrixom (Neov look u izvedbi Balenciage) i kultne adidasice.

image

Stilska lekcija Hailey Bieber

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kombinacija je jednostavna, opuštena i besprijekorna. Nadahnuta je casual wearom top modela iz 90-ih, Kate Moss, Naomi Campbell i Linde Evangeliste. Njima pripada najveća zasluga za lansiranje efektne kombinacije komotnih hlača i bijele majice - u čemu su najradije dolazile na snimanja i revije - a taj look i danas kopiramo.

image

Gwen Stefani

GETTY IMAGES/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Za modni iskorak kako cargo hlače mogu biti seksi, zaslužna je Gwen Stefani. Sjećate li se njezinog stila iz 90-ih kad je bila pjevačica benda "No Doubt"? Posezala je za još vrlo kratkim topićima ili grudnjacima (ok, može za plažu) u kombinaciji sa širokim hlačama niskog struka. Dodamo li njenoj kombinaciji prozračnu bijelu košulju, imamo dobitni casual wear za (užareno) ljeto.

Linker
19. travanj 2024 02:56