Mare Milin
Vladaju već 150 godina

Gloria Glam bira: 5 komada koji će se odlično slagati s hit trapericama

Traper vlada već 150 godina, a još nam nije dosadio. Ove sezone, uzbudljiviji nego ikad, nosi se hrabro od glave do pete.

A denim od glave do pete hrabro je nosila i Ivana koju je naša stilistica odjenula u kombinezon i predimenzioniranu jaknu s umecima koji naglašavaju ramena, dok je traperu dodala detalje u zlatnoj nijansi.

Mare Milin
Kombinezon s korzetiranim gornjim dijelom Guess; Predimenzionirana jakna s umecima na ramenima Anthony Avangard; Salonke s ukrasnim kristalima i metalnim petama Pura Lopez, naušnice Tory Burch (sve Karla); Metalni remen nošen kao choker Mango

Jeans savršeno funkcionira u svim prigodama - bilo da se radi o poslovnim sastancima, opuštenim druženjima ili pak večernjim izlascima. Posebno su nam za oko zapele izbijeljene traperice visokog struka koje sjajno pristaju uz lepršave košulje ili obični t-shirt. Što ćete na noge ovisi o vama; birajte između tenisica, čizmi na blok petu ili pak sandala na visoku potpeticu. Ne zaboravite ni na modne dodatke - naušnice, trendi sandale na visoku potpeticu ili naočale velikih okvira.

Ogrlica Kate Sapde New York (Outnet); Top H&M Conscious Exclusive; Čizme Isabel Marant (Net-A-Porter); Torba Loewe (Net-A-Porter); Traperice Zara; Naočale Chloe (Mytheresa)

Ostale modne kombinacije od trapera potražite u novom broju magazina Glorija Glam koja vas čeka na svim kioscima.

Linker
19. travanj 2024 01:03