Profimedia, INSTAR Images
VEĆ DESETLJEĆIMA

Gledajte i učite: Ona ima provjereni recept za uspješne modne kombinacije

Već je gotovo tri desetljeća možemo gledati na malim ekranima, a jednako dugo blista i na crvenom tepihu. U njezinim modnim odabirima našli su se komadi brojnih luksuznih kuća kao što su Versace, Dolce&Gabbana i Elie Saab i nije potrebno naglasiti da Halle Berry zna što radi kada je moda u pitanju.

Američka glumica sada je ponovno u fokusu – glumačkom, ali i modnom. Naime, trenutačno promovira svoj novi film "Kidnap" pa je možemo svako toliko vidjeti u nekom od odličnih outfita.

- Tema za cijelu promotivnu turneju bila je osnaživanje. Birale smo komade u kojima će Halle zadržati svoju ženstvenost, a u kojima će zračiti određenom količinom snage – otkrila je njezina stilistica Lindsay Flores. A ženstvenost i snagu je 51-godišnja glumica zadržala zahvaljujući strogim linijama i strukturiranim haljinama te komadima koji su inspirirani vojskom – poput military uzorka koji je osobito popularan na jesen.

Profimedia, Abaca

Njezinim ormarom trenutačno prevladava odjeća u neutralnim tonovima, a ne izlazi iz sandala – kojih ima pregršt i u svim bojama. I dok za promociju novog filma svaki put odabere neku drugu kombinaciju, frizura je uvijek ista. Svoju prirodno kovrčavu kosu većinom skupi u visoku punđu, a iznimku je napravila samo kako bi pokazala kako izgleda kada kovrče potpuno ispegla. Tada je svileno ravnu kosu upotpunila malom pletenicom, a nedavno je oduševila kada je svoje neukrotive kovrče pustila da zablistaju u punom sjaju. Inspirirajte se najboljim lookovima slavne oskarovke!

Linker
19. travanj 2024 01:03