NEODOLJIVE KOMBINACIJE

Glamur na crvenom tepihu: Zvijezde zablistale u Cannesu, izabrali smo neke od najboljih stajlinga

Godišnji događaj koji se održava u Cannesu u Francuskoj jedan je od najprestižnijih događaja na svijetu koji konkurira samo s Oscarima i Metom Galom, a sinoć je otvoren 75.put!

Ljubitelji mode imaju razloga za slavlje! Najveće svjetske zvijezde doputovat će iz Hollywooda kako bi se prošetale crvenim tepihom na kanskim stubama i pokazale svoje najbolje kombinacije. Nakon što je 2020. festival otkazan zbog pandemije, Cannes se prošle godine vratio u punom sjaju, a zvijezde su očito ponovno spremne za novi crveni tepih.

image

Skup zvijezda na prestižnom događaju

LOIC VENANCE/AFP/PROFIMEDIA

Ovogodišnji raspored ima brojne filmove kojima se mnogi raduju, a u službenom žiriju su zvijezde poput Deepike Padukone, Rebecce Hall, Noomi Rapace i Jasmine Trinca. Neke su zvijezde stigle nakon punih 30 godina poput Tom Cruisea, a pojavili su se i Lashana Lynch, Julianne Moore, Finnegan Oldfield, Bérénice Bejo, Michel Hazanavicius, Romain Duris i Matilda Anna Ingrid Lutz

image

Zvijezde s A liste zablistale su na crvenom tepihu

KAZUKO WAKAYAMA/KCS PRESSE/PROFIMEDIA
image

Finnegan Oldfield, Bérénice Bejo, Michel Hazanavicius, Romain Duris and Matilda Anna Ingrid Lutz

KAZUKO WAKAYAMA/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

Na prestižnom događaju ove godine bio je strogi black tie dress code, a iako svjetskim celebima nije bilo dozvoljeno fotografiranje selfija, sudeći po fotografijama s događaja, zabave im nije nedostajalo! U nastavku smo izdvojili modne kombinacije koje nisu mogle proći nezapaženo, a ukrale su i najviše pogleda na crvenom tepihu.

image

Rebecca Hall

VALERY HACHE/AFP/PROFIMEDIA

Britanska glumica Rebecca Hall očarala je haljinom luksuzne modne kuće Gucci s dugim plaštom u dva tona. Crveno ružičasti tonovi, glamurozne duge naušnice od dijamanata te crveni ruž koji je upotpunio cijeli look savršeno su joj pristajali, a puf rukavi dali su posebnu dozu glama haljini.

image

Deepika Padukone

VALERY HACHE/AFP/PROFIMEDIA

Indijska glumica Deepika Padukone pojavila se u Sabyasachi haljini u zlatno crnoj nijansi te ukrala sve poglede ovim izdanjem. Profinjena podignuta frizura, brončani ten te zlatni nakit uz crni smokey eyes apsolutni su pogodak večeri!

image

Eva Longoria

CHRISTOPHE SIMON/AFP/PROFIMEDIA

Američka glumica Eva Longoria izabrala je crnu modnu kreaciju Alberta Ferrettija u kojoj je jednostavno očarala sve prisutne. Nije tajna da Longoriji sve pristaje, a ovog puta je otišla korak dalje te izabrala odličnog dizajnera za svoju vitku liniju. Cjelokupni outfit je upotpunila besprijekornim make-upom i crnom ogrlicom s velikim draguljom.

image

Američka glumica Julianne Moore

VALERY HACHE/AFP/PROFIMEDIA
image

Francuska glumica Eye Haidara

CHRISTOPHE SIMON/AFP/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SIMON/AFP/PROFIMEDIA
image

Francuska glumica Agathe Rousselle

LOIC VENANCE/AFP/PROFIMEDIA
image

Indijska glumica Urvashi Rautela nosila je Tony Ward Couture

ANTONIN THUILLIER/AFP/PROFIMEDIA
image

Influencerica Didi Stone Olomid

PATRICIA DE MELO MOREIRA/AFP/PROFIMEDIA
image

Njemačka modna blogerica i model Caroline Daur

VALERY HACHE/AFP/PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 16:45