volite li ga?

Gigi Hadid vraća nas u rane dvijetisućite s neobičnim, ali vrlo nosivim komadom

Za traper znamo da nikada ne izlazi iz mode, no jedan upečatljiv komad od tog materijala smo s vremenom prestali nositi. No, čini se da će ponovno doći njegovih ‘pet minuta‘.

Poznate manekenke i sestre Gigi i Bella Hadid zajedno su u New Yorku proslavile Bellin 26. rođendan. Slavljenica je za ovu prigodu nosila crno od glave do pete, a njezina sestra odlučila se za pravi statement look.

Crni top s dužim ovratnikom i crni blejzer kombinirala je na komad koji kao da je izašao iz ormara trendseterica ranih dvijetisućetih - maksi traper suknja. Međutim, njezin model napravljen je od čak dva materijala - trapera i svile te ga potpisuje Roberto Cavalli.

image

Gigi Hadid

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Pomalo boemski komad imao je svojih "pet minuta slave" na početku 2000-ih zahvaljujući Britney Spears koja se u maksi traper haljini napravljenoj od nekoliko različitih nijansi tog vječnog materijala 2001. pojavila na dodjeli nagrada American Music Awards.

Uz traper haljinu nosila je i traper torbicu te sve obogatila velikim komadima šljaštećeg nakita, a njezin tadašnji dečko Justin Timberlake parirao joj je u traperu od glave do pete.

image

Britney Spears i Justin Timberlake 2001.

LUCY NICHOLSON/AFP/PROFIMEDIA

Ako se pitate hoće li maksi traper suknje ponovno imati svoj trenutak, odgovor je - sve ide prema tome. Traper je već odavno dobio kultni status tako da što god odjenete od tog materijala, nećete pogriješiti. Mini, midi, maksi...svejedno je.

Ako vam se sviđa povratak maksi traper suknje, ne oklijevajte već je kombinirajte s kožnatim komadima poput Gigi, a izvrsno će se slagati i s puloverima i sportskim majicama.

image

Maksi traper suknja, Reserved, 139,90 kn, 18,57 €.

RESERVED
image

Blanche traper suknja, Zalando, 685,00 kn, 91,33 €.

ZALANDO
image

Frame Denim traper suknja, Zalando, 1.939,00 kn, 258,53 €.

ZALANDO
Linker
19. travanj 2024 19:49