Druženje na špici

Franka Batelić prava je šik dama na špici: Pomiješala je modni klasik s pomalo zaboravljenim sandalama iz devedesetih

Iako glazbenicu ne viđamo tako često u centru Zagreba, svaki put kad se prošeće špicom iznenadi nas nekim novim, odličnim outfitom. Ovoga puta nosila je bezvremenski uzorak i već pomalo zaboralvjeni stil sandala.

Kako su za vikend temperature malo popustile, moglo se lakše disati i uživati na kavama, šopingu i ostalim vikend aktivnostima. Ni Franka Batelić nije mogla odoljeti lijepom vremenu pa je izašla iz svoje urbane vile u centru kako bi se podružila s prijateljicom.

Čitajte i: Domaća dizajnerica špicom prošetala u divnom ljetnom stajlingu: Genijalne cipele i torbica bili su hit sam za sebe

image
Bezvremenski uzorak i retro sandale bili su pun pogodak!
CROPIX

Nju ne vidimo tako često na zagrebačkoj špici, no otkako se preselila u centar, čini se da će se to promijeniti. U društvu prijateljice Franka je bila odlično raspoložena. Bila je koncentrirana na ono što joj prijateljica govori pa se samo nasmiješila našim fotografima.

Kao prava ljubiteljica mode, za dnevni izlazak na špicu izabrala je nepogrešivu kombinaciju - haljinu s bezvremenskim uzorkom točkica koja je od hit detalja imala još puf rukave. Točke, naravno, nikada neće izaći iz mode jer je to jedan od modnih klasika koji možemo nositi tijekom cijele godine, iako je najpopularniji upravo ljeti, a puf rukavi još se uvijek drže na modnom tronu.

image
Franka Batelić u šetnji s prijateljicom.
CROPIX

Čitajte i: Topić je novi vrući trend među trendsetericama! Nije mu odoljela ni ‘kraljica‘ zagrebačke špice

Kratek dužine Franki odlično pristaju, a haljinu je kombinirala s pomalo zaboravljenim modelom sandala iz devedesetih. Iz tog razdoblja vratilo se mnogo trendova pa i ovaj, a moramo priznati da bolje izgleda nego japanke na petu preko kojih još uvijek ne možemo prijeći.

Ovaj model sandala, s druge strane, vrlo je zahvalan za dnevne kombinacije pa i one poslovne te se uklapa s većinom haljina i suknji, iako ne ide na sve modele hlača. Prošao bi jedino uz bermude, kratke hlače ili culotte hlače, sve duže od toga bilo bi previše.

Linker
25. ožujak 2024 03:21