UVIJEK ELEGANTNA

Franka bakin rođendan proslavila u dugoj haljini golih leđa: Prisjetili smo se njezinih najboljih modnih kombinacija

Glazbenica na društvenim mrežama često dijeli situacije iz privatnog života, a ovaj se put pohvalila malom proslavom bakinog 80. rođendana. Uz vitalnu nonu, Franka je pozirala i uz supruga Vedrana Ćorluku.

Glazbenica Franka Batelić ovih dana uživa u svojoj rodnoj Istri, a tamo je otputovala kako bi proslavila nonin (bakin) 80. rođendan. S bakom je pozirala ispred dugačkog postavljenog stola, a na svojem je Instagramu pokazala kako je na proslavi bio i suprug Vedran Ćorluka.

Obiteljska idila u Istri svakako im dobro dođe nakon nekoliko situacija zbog kojih su se svi pitali što se događa s Ćorlukom. Naime, odstupio je s pozicije pomoćnog trenera iz Lokomotive, koju je opravdao ‘obiteljskim razlozima‘, a obrisao je i Instagram profil.

Franka je za bakin rođendan odabrala dugačku crnu haljinu, koja je naglasila njezin dekolte i leđa, a i još jednom pokazala kako glazbenica obožava jednostavne i upečatljive kombinacije. U haljini je na livadi pozirala i s njihovim ljubimcem, psom Oscarom.

Ovim povodom izdvojili smo Frankine najbolje haljine, koje je nosila u posljednjih nekoliko godina karijere. No možda najljepša, a svakako najvažnija je haljina s bajkovitog vjenčanja u istarskim Balama. Za najvažniji dan u životu, odabrala je haljinu dizajnerice Caroline Herrere, no u njoj nije ostala cijelu noć. Presvukla se u nešto jednostavniju kreaciju domaćeg brenda eNVy room, kojeg glazbenica obožava budući da gotovo i nema eventa na kojima ne nosi njihove kreacije.

image
Vjenčanica Franke Batelić
GORAN SEBELIC/CROPIX

U haljini dizajnerskog dvojca Vjeke Franetović i Nikice Ivančevića nastupila je i u polufinalnoj večeri Eurosonga, kad nas je 2018. godine predstavljala s pjesmom "Crazy" u Lisabonu u Portugalu. Crna poluprozirna haljina sirena kroja izrađena je od čipke, imala je ogroman šlep s volanima, a Franka je ispod nje nosila bodi.

image
Na Eurosongu
FOTOGRAFIJE: VYACHESLAV PROKOFYEV/TASS/PROFIMEDIA

Svakako smo zapamtili haljinu koju je prije dvije godine nosila na izboru za pjesmu godine Narodnog radija u zagrebačkoj Mimari. U šljokičastoj haljini u kojoj je otkrila takozvani sideboob, odnosno bočni dekolte, pojavila se na crvenom tepihu, a ponovno, riječ je o haljini brenda eNVy Room.

Čitajte i: Dirljiva objava Franke Batelić: Dok se svi pitaju što je s Ćorlukom, pjevačica nikad emotivnija

image
U kreaciji eNVy Rooma.
DAMJAN TADIC/CROPIX

U hrvatskom narodnom kazalištu 2018. godine, na humanitarnom koncertu "Korak u život" Franka je nosila crno-bijelu haljinu, a glamuroznu večer upotpunila je i stavivši crveni ruž.

image
Na humanitarnom koncertu "Korak u život".
GORAN MEHKEK/CROPIX

Elegantna bijela haljina uz lagane valove u kosi bila je dobitna kombinacija za pjevačicu koja se u toj kreaciji pojavila na dodjeli medijskih nagrada Zlatni studio.

image
Franka Batelić u bijeloj haljini.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Možda nije riječ o haljini, no jedna od prvih kombinacija u kojoj se pjevačica pojavila nakon rođenja sina, svakako je razlog zašto smo ovu kombinaciju uvrstili u neke od njezinih najboljih.

Ovdje je mudro sakrila trbuščić nakon poroda, a na dodjela glazbenih nagrada Top.HR Music Awards kratko se zadržala budući da ju je kod kuće čekao maleni Viktor.

image
Franka Batelić na dodjeli glazbenih nagrada Top.HR Music Awards.
MARKO TODOROV/CROPIX

Čitajte i: Što se događa s Ćorlukom? Nakon 13 dana dao otkaz zbog ‘obiteljskih razloga‘ i nestao s društvenih mreža

Iako u njezinom modnom opusu dominiraju haljine u crnim i bijelim bojama, Franka je na Zagrebačkom festivalu 2019. godine nosila elegantnu žutu haljinu s tilom do poda.

"Definitivno najelegantnija pjevačica na festivalu", komentirali su njezini fanovi na Instagramu uz fotografiju gdje pozira u haljini, koja je također ruho njezinog omiljenog dizajnerskog dvojca.

image
Malo drugačija Franka.
ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX
Linker
20. travanj 2024 03:06