Vole komade s potpisom

Fani poput Vanesse Bryant u haljini Dolce & Gabbana, kojoj bolje stoji dizajnerski komad od 10.000 kuna?

Protekle su nedjelje Fani Kerum i Vanessa Bryant isfurale istu haljinu s potpisom slavnog talijanskog modnog dvojca - Fani na lokalnim izborima u Splitu, a Vanessa na posthumnom primanju u Kuću slavnih prerano preminulog supruga.

Gotovo je nemoguće pronaći trenutak u kojem se Fani Kerum pojavila u javnosti, a da nije bila besprijekorno dotjerana. I ove je nedjelje na lokalnim izborima u Splitu modno briljirala. Iako je njezin suprug Željko Kerum doživio politički debakl, vjerno mu je dala glas i s obitelji pozirala u elegantnom izdanju.

Male tajne Fani Kerum: Obožava skupe dizajnerske komade, a modnim izričajem pomalo podsjeća na Melaniju Trump

Njezina smaragdno zelena haljina sačinjena je od viskoze zbog čega savršeno klizi niz tijelo dok čvor na sredini dodatno naglašava struk. Romantična haljina nosi potpis talijanskog modnog dvojca Dolce & Gabbana, a cijena joj je 1450 eura. Uz nju je Fani nosila samo zlatni sat i torbicu.

image
Fani i Željko Kerum
BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX
image
Fani i Željko Kerum s djecom
BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX
image
Supružnici Kerum
BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX
image
Dolce & Gabbana 1450 eura
WWW.MYTHERESA.COM

Na izbore sa stilom: Fani Kerum u večernjoj haljini, Jelena Pavičić Vukičević u ležernijem izdanju

Iste je večeri u potpuno istoj haljini boje purpura zablistala i udovica prerano preminulog košarkaša Kobea Bryanta, Vannesa, koja se s djecom pojavila u američkom gradu Springfieldu gdje je njezin suprug posthumno primljen u Košarkašku kuću slavnih. Pratio ju je Bryantov uzor i košarkaški “stariji brat” Michael Jordan, zajedno su stigli na binu i uveli legendu Lakersa u košarkašku besmrtnost.

image
Vanessa Bryant i Michael Jordan
MADDIE MEYER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Ceremonija je zbog Kobeja bila posebno emocionalno nabijena, a emocije su dosegle vrhunac kad su njegova supruga obratila javnosti. “Sigurna sam da se trenutno smije u raju jer ću ga hvaliti u javnosti. Nikad više neće biti nikog poput njega, bio je jedinstven, poseban. Bio je skroman van terena, ali veći od života”, izjavila je.

image
Vanessa Bryant
MADDIE MEYER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
image
Vanessa Bryant
MADDIE MEYER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

I dok je Vanessa stigla u pratnji elegantne košarkaške legende, Michaela Jordana koji je očarao u smokingu, bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum nije se ni trudio parirati svojoj elegantnoj supruzi.

Vanessa Bryant o tome kako je pronašla svjetlo u tami: ‘Kobe i Gigi motiviraju me da idem dalje‘

Linker
25. travanj 2024 12:28