Reuters/Hanza Media
NA DODJELI NAGRADA

Emma Stone oduševila u kreaciji s baroknim dezenom

Detalji mogu spasiti, ali i upropastiti svaku modnu kombinaciju. S razlogom se kaže da je "sve u detaljima", a to je dokazala i holivudska miljenica Emma Stone koja je svoje obožavatelje osvojila glumom, humorom, svojom pristupačnošću i šarmom, ali i odličnim stilom.

Zvijezda filma "La La Land", koji u kina stiže za mjesec dana, stigla je na dodjelu Governors Awards u Hollywoodu u posebnoj kreaciji o kojoj svi pričaju upravo zbog interesantnih detalja.

Actress Emma Stone arrives at the 8th Annual Governors Awards in Los Angeles, California, U.S., November 12, 2016.  REUTERS/Mario Anzuoni
REUTERS/Hanza Media
Emma Stone

Haljina sirena kroja s baroknim cvjetnim uzorkom i izvezenim srebrnim detaljima bila je jedna od najboljih stylinga na crvenom tepihu svečane dodjele nagrada. Iza kreacije bogatog veza stoji londonski brend Erdem, a 28-godišnja glumica je upečatljivu kreaciju uskladila sa sandalama s vrpcom i vrlo jednostavnim beauty lookom – lagano valovitom kosom i minimalističkom šminkom od koje se isticao samo crveni ruž.

Osim Emme Stone, na dodjelu nagrada stigle su i brojne druge zvijezde poput Helen Mirren, Nicole Kidman i Marion Cotillard, a većina ih je, u duhu jeseni i nadolazeće zime, birala tamne, dramatične boje. Pogledajte fotogaleriju s crvenog tepiha Governors Awards.

Linker
19. travanj 2024 01:41