Profimedia, Backgrid USA
dan za šetnju gradom

Emma Roberts u traper kombinezonu zbog tri modna dodatka nije izgledala nimalo dosadno

Za dan s prijateljicom u losanđeleškoj gradskoj četvrti Los Feliz, Emma Roberts pokazala je kako najobičniji traper komad nositi uz elegantne cipele, torbu i sunčane naočale i postići zanimljiv urban look.

Glumica, pjevačica i dizajnerica rođena prije 28 godina u New Yorku, Emma Roberts, provela je opušten dan u gradu s bliskom prijateljicom. Nakon šetnje Los Angelesom u jednom su trenutku uzele i 'kavu za van', a ako je za suditi prema ambalaži u rukama Emmine prijateljice, čini se da su i ručale na otvorenom.

Emma je bila atraktivna u traper kombinezonu kakve viđamo na svakom uglu, i to desetljećima, no modni dodaci bili su ti koji su ovaj look učinili posebno dojmljivim.

-Los Angeles, CA - 20190831 -   Emma Roberts looks adorable in denim dungarees as she is seen on a coffee run.


-PICTURED: Emma Roberts
-, Image: 468411970, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Preko torza je, naime, nosila kožnatu zelenu torbu brenda Frame, model Les Second mini, čija je cijena oko 2300 kuna.

frame-store.com

Isticale su se osobito i njezine ravne cipele brenda Louise et Cie, s leopard uzorkom i vrhom koji ide blago u "špic", a koje se online mogu kupiti već za 875 kuna.

nordstrom.com

Izgled je uspješna nećakinja poznate glumice Julije Roberts zaokružila i bezvremenskim Ray-Ban sunčanim naočalama okruglog oblika. "Rejbanice" koštaju više od Emminih cipela - za ovaj retro model valja izdvojiti 1115 kuna.

Nordstrom.com

Los Feliz, CA  - Emma Roberts stops for a coffee with a friend. Emma looks trendy in blue jean overalls for the outing.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 468301879, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
18. travanj 2024 16:49