JESENSKI TREND

Emily Ratajkowski nosi hit čizme sezone, evo gdje možete nabaviti slične

Manekenka je popularne čizme četvrtastog vrha spojila s upečatljivom kožnom jaknom te vintage maskirnim hlačama.

Emily Ratajkowski nedavno je lansirala svoj prvi podcast pod nazivom High Low i trenutačno je na promocijskog turneji. U srijedu je gostovala u emisiji The Today Show te progrovorila o svom TikToku, popularnoj knjizi "Moje tijelo" te temama svog podcasta.

Manekenka se na setu pojavila u žutoj kožnoj jakni, kratkom crnom topiću te vintage maskirnim hlačama koje joj je osigurala dobavljačica odjeće iz Rima Olivia LaRoche. Emily je modnu kombinaciju zaokružila popularnim crnim čizmama četvrtastog vrha ukrajinske modne kuće Bevza.

image

Emily Ratajkowski nakon snimanja ‘Today Showa‘

BACKGRID BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Modeli čizama s četvrtastim vrhom možda su nešto manje popularni nego oni šiljasti, ali posljednjih godina se sve češće pojavljuju u kolekcijama modnih velikana poput Balenciage i Martine Rose. Emily se odlučila za matirani par nalik čarapi s malom potpeticom, a vrlo sličan model pronašli smo u Zarinoj ponudi po cijeni od 599 kuna.

image

Odabrala je čizme brenda Bevza

ERIC KOWALSKY MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Također, u webshopovima high street brendova našlo se i nekoliko upečatljivih kožnih modela u duhu 90-ih, s visokom platformom, a odličan su odabir i čizme četvrtastog vrha koje prelaze iznad koljena. Osim sve popularnije "kitten" potpetice, u ponudi ne nedostaje ni čizama s ravnim potplatima ili onih s provjerenom blok petom.

image

Bershka 399,90 Kn/53,08 €

BERSHKA
image

Zara, 599,90 KN/79,62 EUR

ZARA
image

Public Desire, 468.66 Kn/62.20€

ASOS
image

Topshop, 934.23 Kn/123.99 €

ASOS
Linker
13. travanj 2024 10:18