rade puno parom

ELFSI otkrivaju kako ovog ljeta biti trendi s komadima koje već imate u ormaru

Upravo su održivost imali na umu kad su kreirali naočale koje ćete moći kupiti ekskluzivno uz magazin Gloria od sutra. Dovoljno su klasične kako bi se nosile i idućih ljeta i zima, ali i dovoljno otkačene da budu i posebne.

Iako smo s prvim vrućim danima svi počeli odbrojavati dane do godišnjeg odmora, omiljeni domaći modni dvojac ELFS radi punom parom. Na godišnji još ne pomišljaju, a u posljednje vrijeme svoju su pažnju posvetili kolekciji naočala koje ćete moći kupiti ekskluzivno uz magazin Gloria od sutra. Cijena paketa Gloria & ELFS naočale iznosi 49 kuna.

Suradnja kojoj nije odoljela ni jedna od najpoznatijih hrvatskih plesačica Valentina Walme bila je odličan povod da kratko popričamo s Ivanom Tandarićem i Aleksandrom Šekuljicom i doznamo njihove planove.

image

Valentina je isprobala naočale modnog dvojca ELFS koje ćete od sutra moći kupiti uz magazin Gloria.

NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Iza vas je 18 godina rada. Koji period je bio najljepši, a koji najteži?

Punoljetni smo i sad možemo na vozački ispit. Da, iza nas je 18 godina rada i jako je teško neki period nazvati ljepšim, jer sve u sebi ima nešto lijepo, a i često smo citirali da pamtimo samo sretne dane.... Početci su definitivno najoptimističniji i najmanje planirani, tada nismo ni zamišljali obujam posla koji danas imamo, a često mladima znamo reći da paze što žele da im se ne bi ostvarilo...

image

Naočale su dovoljno klasične, ali i dovoljno trendi.

NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Koliko je bilo teško preživjeti pandemiju i sva ograničenja koja je donijela?

Definitivno najteži period koji pamtimo je pandemija, ali jednako tako ista je pored ograničenja donijela i toliko željeno vrijeme kojeg do tada više nismo imali. Opet smo imali vremena za sebe, napokon smo imali nešto poput time outa, mogli smo sjesti i rezimirati godine iza nas te razmisliti što si želimo u onima koje su ispred nas.

image

Poznata plesačica bez problema je uskočila u manekensku ulogu.

NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Prošle ste godine prvi u Hrvatskoj održali reviju u reciklažnom dvorištu kako biste poručili da je vrijeme da prestanemo gomilati odjeću. Neću vas stoga pitati što trebamo kupiti za ljeto, već što da potražimo u svojim ormarima s čim ćemo ovog ljeta biti u trendu?

Revija na reciklažnom dvorištu, koju smo prvi u Hrvatskoj održali, poziv je svima da promisle o potrošačkim navikama, ali i navikama življenja općenito. Odjeću ne treba kupovati jer je jeftina, trendi ili paše uz samo neku kombinaciju, već jer nam je potrebna, želimo je iznositi i ima funkciju u našoj garderobi i za pet, deset, 15 godina.

Vječni komadi su ono što moramo uvijek imati u ormaru i oni sprječavaju gomilanje nepotrebnog, a ove sezone nećemo pogriješiti ako stari bikini odjenemo na neki novi način i time mu damo novo ruho. Upravo nošenje kupaćih kostima kao topova ove sezone bi mogao biti glavni modni imperativ.

image

Naočale su bile hit i na ELFS pool partyju, na kojem su gosti sa zanimanjem prolistali magazin Gloria.

ELFS

Što vas je potaknulo na kretanje u tom smjeru?

Kao što smo ranije rekli, u koroni smo napokon imali vremena razmišljati malo šire i shvatili da kupcima treba pokazati i neke druge smjerove u kojima im se nužno ne obraćamo samo kao kupcima nego im pokušavamo pomoći s potrošačkim navikama i mijenjanjem onog što nije dobro za sve nas na ovoj planeti zajedno. Budući da i skoro godinu nakon ljudi još pričaju o tom projektu, smatramo da smo uspjeli u vrijeme kada svaku informaciju iz sekunde u sekundu zatrpavaju nove informacije.

image

Valentina je pozirala u elegantnim komadima iz ljetnih kolekcija te s atraktivnim sunčanim naočalama modnog brenda Elfs.

NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Na što se najviše pazili prilikom kreiranja naočala koje će naše čitateljice moći kupiti od 23. lipnja s Glorijom?

Prilikom kreiranja naočala koje će vaše čitateljice moći kupiti od 23. lipnja s Glorijom vodili smo se time da budu dovoljno klasične kako bi ih nosile i idućih ljeta i zima, ali i dovoljno otkačene u bojama da budu primjetne i posebne.

Naočale dolaze u četiri različite boje: tu su crne, crvene, plave i transparentne.

image

ELFS&Gloria naočale dolaze u četiri boje.

NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Na čemu u ovom trenutku radite?

Trenutno planiramo naredne mjesece i kolekcije, planiramo nekoliko modnih revija i zanimljivih projekata.

Kakvi su vaši planovi za ljetne mjesece?

Nadamo se da ćemo u užurbanom rasporedu pronaći i vrijeme za odmor tako da naši planovi za ljetne mjesece i nisu precizni, ali se veselimo i dobrom odmoru na moru.

Linker
17. travanj 2024 23:11