Pastelno i u tri dijela

Elegantno i seksi: Blake Lively postigla glamurozan stajling monokromatskim kompletom

Iako se posljednjih dana sve vrti oko revija predstavljenih na Tjednu mode u New Yorku, posebnu pažnju privlače i poznate dame koje ih posjećuju.

Glumica Blake Lively jedna je od onih koja nije u ulozi manekenke, ali je svojom pojavom zadivjela na Tjednu mode u New Yorku. Ova umjetnica istančanog modnog osjećaja, ponovno je dokazala da ona ne može pogriješiti što se odjevnih kombinacija tiče.

Za reviju Michaela Korsa odabrala je trodijelni monokromatski komplet kojim je dočarala pravi gradski glamur.

U pastelno plavoj boji istaknula je svoje atribute i pokazala zavidnu formu, kraći top otkrio je njene utrenirane trbušne mišiće, u kombinaciji s midi pencil suknjom i sakoom koji je prebacila preko ramena postigla je iznimno elegantan, a opet seksi look.

image

Blake Lively na Tjednu mode u New Yorku.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Sofisticiran izgled upotpunila je bijelim asesoarima, elegantne stiletto cipele s remenčićima i bijela clutch torbica savršeno su zaokružile ovo gradsko-glamurozno izdanje. Završni dodir holivudskog glamura, Blake je postigla romantičnim loknama koje je pustila da joj padaju na rame, kao i klasičnim crvenim ružem koji je u ovaj pastelni izgled unio savršenu dozu jarke boje.

Čitajte i: Dobar stil počiva na ulicama New Yorka: Za oko nam je zapelo 10 genijalnih stajlinga!

Modna ikona i na ekranu i privatno

image

Glumica je odabrala trodjelni, monokromatski, komplet.

SPLASH/PROFIMEDIA

Glumica koja je naklonost publike pridobila ulogom u "Tračerici", seriji koja je osim živahnom radnjom oduševila i modnim kombinacijama, i godinama nakon prestanka emitiranja dokazuje da je i privatno itekako 'modno potkovana'.

Ova 34-godišnja glumica koja s kolegom Ryanom Reynoldsom ima tri kćeri, u dobi od sedam, pet i dvije godine. Jedan od omiljenih parova iznimno je privatan u vezi obiteljskog života, ali zato redovito oduševljavaju šalama i simpatičnim "podbadanjima" na društvenim mrežama.

image

Pastelno-plave teme držala se i pri odabiru mantila.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
24. travanj 2024 16:49