Profimedia, Barcroft Media
BAFTA NAGRADE

Elegantan styling Emme Stone osvojit će vas na prvu

Godišnja dodjela nagrada Britanske akademije filmske i televizijske umjetnosti u Londonu prošla je u znaku američke glumice Emme Stone.

Svoj status favoritkinje ovogodišnje dodjele Oscara Emma Stone je potvrdila na dodjeli nagrada BAFTA u Londonu. Glumica je osvojila još jedno priznanje za ulogu u filmu "La La Land" koji je na 70. dodjeli nagrada Britanske akademije osvojio čak pet nagrada. Proglašen je najboljim filmom, osvojio je nagradu za najbolju kinematografiju i glazbu, a nagrada za najboljeg redatelja otišla je u ruke Damiena Chazellea. Ipak, najboljim glumcem nije proglašen Ryan Gosling, već Casey Affleck za ulogu u filmu "Manchester by the Sea", a u Londonu su slavili i Dev Patel (najbolji sporedni glumac u filmu "Lion") i Viola Davis (najbolja sporedna glumica u filmu "Fences").

Osim što cijelu sezonu nagrada osvaja priznanja za ulogu koju je opisala kao jednu od najdražih, Emma Stone oduševljava i svojim besprijekornim stilom na crvenom tepihu. Ovog puta, ukrala je look direktno s modne piste: odabrala je haute couture komad kuće Chanel. Modna kombinacija haljine preko hlača jedna je od popularnijih već nekoliko sezona, a odličan je odabir za hladan London. Stone je cijeli look kopirala – čak i narukvicu oko nožnog zgloba, a jedini detalj koji nije "preuzela" je široki srebrni remen.

REUTERS
Emma Stone

PARIS, FRANCE - JANUARY 24:  A model walks the runway during the Chanel  Spring Summer 2017 show as part of Paris Fashion Week on January 24, 2017 in Paris, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images
Modna revija kuće Chanel na Tjednu visoke mode u Parizu

Osim Emme Stone, londonskim crvenim tepihom prošetale su i drugi poznati holivudski glumci i glumice kao što su Nicole Kidman, Emily Blunt, Eddie Redmayne i Tom Hiddleston, koji je nedavno progovorio o svojoj kratkoj romansi s Taylor Swift, a svečanu dodjelu nagrada nisu propustili ni vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea.

Linker
20. travanj 2024 08:50