Splitski festival

Elegancija na Prokurativama: Doris Pinčić pažnju je privlačila u luksuznoj haljini, a jedan detalj otkrio je njezinu vitku liniju

I na drugoj večeri Splitskog festivala publika je mogla uživati u izvedbama nekih od legendarnih hrvatskim pjesama, a puno pažnje su, osim glazbe, privlačile i mnoge dame sa svojim elegantnim modnim izdanjima.

Čini se da je drugu večer u modnom smislu obilježio luksuzan materijal - saten koji je uvijek odličan izbor za svečane prilike.

image
Voditeljski par Doris Pinčić i Duško Ćurlić
ANTE ČIZMIĆ/CROPIX

Voditeljica Doris Pinčić na pozornicu je došla u bež satenskoj haljini sa zanimljivim uzrokom i još uvijek modernim puf rukavima. Ovaj kroj Doris jako dobro stoji, a zanimljiv detalj svakako je bio i remen kojim je istakla liniju i suptilan prorez. Ostatak looka bio je decentan - kosu je zavezala u elegantnu punđu, a od nakita imala je nekoliko prstena, jednostavnu ogrlicu i dvije narukvice.

image
Gina Victoria Damjanović
ANTE ČIZMIĆ/CROPIX

Sofisticiranosti satena nije mogla odoljeti ni Gina Victoria Damjanović koja je pjevala u midi haljini duboke plave boje. Boju haljine uskladila je s bojom tuša na očima što je bio vrlo promišljen potez.

Čitajte i: Doris opravdala titulu jedne od najvećih hrvatskih diva: Pjevačica u svom gradu zablistala na pozornici

image
Đina Vučković i Ivo Perkušić
ANTE ČIZMIĆ/CROPIX

Satensku haljinu 'posutu' točkicama, doduše kraće dužine, nosila je Đina Vučković koja je pjevala u duetu s Ivom Perkušićem. Mladenačku haljinu sa šarmantnim uzorkom koji nikada ne izlazi iz mode uskladila je sa sandalama u čak dvije boje i velikim visećim naušnicama.

image
Antonia Dora Pleško
ANTE ČIZMIĆ/CROPIX

Antonija Dora Pleško odlučila se za klasiku - crnu haljinu s mnoštvom perlica s kojom je prizvala duh nekadašnjih vremena. Kako ovakva haljina nosi cijeli outfit, nije joj potrebno mnogo detalja, što zna i Antonija pa je obula jednostavne srebrne sandale i nabacila par komada nakita.

image
Terezija Kusanović
ANTE ČIZMIĆ/CROPIX

Da je crno uvijek dobar izbor zna i Terezija Kusanović. Volani, prorezi na rukavima i bijeli detalji učinili su ovu crnu haljinu vrlo nosivom i preko dana, ne samo večeri.

Linker
19. travanj 2024 07:29